فسخ صیغه دائم چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۷۷ #18971755

سلام خدمت دوستان عزیز
۸ سال پیش من یک خانمی را عقد کردم و بعد از دو سال جدا شدیم البته زیر یک سقف نرفتیم الان متوجه شدم که این خانم باکره نبوده یعنی به من دروغ می گفته می خواستم بدونم
که بعد از ۶ سال از لحاظ قانونی من می تونم شکایت بکنم؟ البته این رو هم بگم که ما برای جاری کردن صیغه موقت به مشهد مقدس رفتیم اما داخل حرم گفتن که اینجا موقت نمی کنیم بعد مجبور شدیم صیغه دائم برامون خوندن و گفتن که شما فقط برید مهظر کتبیش کنید که ما بعد از اون جریان به مشکل خوردیم و جدا شدیم اما برای فسخ صیغه دائم اقدام نکردیم.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نکاح دایم با شرایط شما فسخ نداشته و شما می بایست صیغه طلاق جاری نماید

اگر که شما جدا شده اید دیگر شکایت شما مبنی بر عدم باکره گی زوجه بی معناست
در عقد دائم حق طلاق با زوج میباشد و در موقت با بذل مدت باقیمانده توسط زوج خواهد بود

با سلام .با توجه به اینکه شما صیغه دایم را محضری و ثبت ننموده اید و نظر به اینکه حق طلاق با مرد می باشد شما می توانید به همان صورت صیغه طلاق را جاری کنید ونیازی به اینکه بکارت نداشته و یا فسخ نکاح ندارید .

در عقد دایم حق طلاق با زوج میباشد و در عقد موقت با بذل مدت باقیمانده توسط زوج صورت میپذیرد

شما حق طلاق دارید و برای صیغه هم حق بذل مدت بنابراین با بذل باقیمانده مدت صیغه این امر خاتمه یافته میشود.

با سلام
اگر شما جدا شده اید دیگر شکایت شما مبنی بر عدم باکره گی زوجه معنی نخواهد داشت
حق طلاق با زوج میباشد و در موقت با بذل مدت باقیمانده توسط زوج خواهد بود

سلام
فسخ صیغه موقت مستلزم بذل مدت از سوی زوج میباشد