منظور از اصل نکاح و فسخ آن چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۳,۶۶۲ #70337

سلام.منظور از احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن چیست؟ منبع مطالعه ساده و کاربردی را هم لطف کنید.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام منظور از اصل نکاح تحقق و وقوع عقد موجد رابطه زوجیت است
و
فسخ نکاح یکی از موارد انحلال رابطه زوجیت است

سلام
اصل نکاح منظور تحقق و وقوع عقد موجد رابطه زوجیت است
فسخ نکاح یکی از موارد انحلال رابطه زوجیت
اگر دانشجوی حقوق هستید می توانید از کتب دکتر صفایی استفاده کنید

باسلام
برای اگاهی به کتب حقوق خانواده اساتید حقوق مراجعه نمایید

اصل نکاح درصورت عقدطرفین اگرمواردفسخ یاعیب باشدباعث فسخ ازطرف مقابل میشه ونکاح اصلی درواقع ازبین میرود

با درود جهت مطالعه دقیق به کتب اساتید حقوق مراجعه فرمایید

اصل نکاح به معنای ازدواج فارغ از حقوق مالی و معنوی زوجین نسبت به یکدیگر است.فسخ نکاح یعنی انحلال نکاح به وسیله یکی از زوجین به جهت اسباب قانونی است.

با سلام و درود اصل نکاح همان ازدواج است که عقد ازدواج بین زن و مرد که شامل مهریه و نفقه میشود و فسخ نکاح که به علت تدلیس یا به عبارت فریب دادن طرف که حق فسخ نکاح یا همان ازدواج را دارد