در صورت فوت همسر؛ بچه را میتوانند از من بگیرند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۱ #14779315

باسلام و عرض ادب
من خانمی ۲۶ ساله و یک دختر دو ساله دارم. همسر دارای بیماری خاص می باشد.
پدر شوهرم یک خانه دارد در شهر دیگر که منو شوهرم دران ساکنین.
چند وقتیه که مادرم میگه یه کاری کن که خونه رو به نام شوهرت بزنن‌ فردا که شوهرت فوت کرد نتونن بندازنت بیرون بعدا مال تو بشه. من اصلا دلم نمی‌خواهد که این کارو کنم آخه پدر شوهرم با کلی کارگری خریدتش. مادرم میگه که اگر خدایی نکرده شوهرت فوت شد بچتو ازت میگیرن خودتم میندارن بیرون
میخواستم بدونم میتونن ازم بچه رو بزور بگیر اخه مادرش منم

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با فوت پدر حق حضانت با مادر خواهد بود.

طبق قانون الویت حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت مادر برای دادگاه مشخص شود که در این صورت حضانت با جد پدری خواهد بود.

با سلام
در صورت فوت همسر حضانت فرزند بر طبق قانون بر عهده شما خواهد بود و این حق قابل سلب از بستگان همسرتان به شما نمیباشد

با سلام
خیر
در صورت فوت یکی از والدین وظیفه نگه داری از طفل با والد زنده است.

خیر پس از فوت پدر براساس قانون حضانت فرزند با مادر است

باسلام
خیر بعداز فوت پدر حضانت کودک با مادر است

سلام
هیچ‌کس نمی‌تواند فرزندتان را از شما جدا کند
س از فوت پدر حضانت و سرپرستی کودکان حقی است که قانون به مادر اعطا کرده است