🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بخوام عقد کنم به اذن پدرم نیازی دارم یا نه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۶۶

سلام خسته نباشید بنده مشکلی دارم دختری ۲۰ساله هستم میخواستم با یه نفر ازدواج کنم خانوادم مخالفت دارند ‌ و از انجایی که عقد دختر با اذن پدر انجام میشود . اما من یه سال پیش مورد تجاوز قرار گرفتم و بکارتمو ترمیم کردم
ممنون

۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست تجویز ازدواج را در دادگاه طرح بفرمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

عرض ادب.
در صورت عدم موافقت پدر نسبت به طرح دعوای اذن نکاح از دادگاه اقدام نمایید.

بادرودوسلام دادخواست تجویز ازدواج ازدادگاه را تقدیم و تنظیم نمایید.

با درود..
در اینخصوص با توجه به توضیحات شما مبنی بر ازاله بکارتتان و ترمیم مجدد آن، اصـولا طبق قانون شما دیگـر باکره محسوب نمی شوید و با دریافت یک برگ گواهی از پزشک زنان در خصوص باکره نبودنتان، قانونا می توانید نسبت به ازدواج و ثبت نکاح اقدام نمایید..
حال صرفنظر از داشتم اختیار قانونی در اینخصوص، پیشنهاد می گردد که با تقدیم دادخواستی بطرفیت پدرتان جهت رسـیدگی در دادگاه خانواده جهت کسب اجازه ازدواج اقدام نمایید..

دخترغیرباکره(مدخوله)برای ازدواج نیازی به اذن پدرندارد،اماسعی کنیدرضایت پدرتان راجلب کنید،قطعاخیروصلاح شمارامی خواهد.

سلام دادخواست تجویز ازدواج به طرفیت پدرتان جهت رسیدگی دادگاه مطرح نمایید

دادخواست تجویز ازدواج از دادگاه را بخواهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط