آیا شعبه سرپرستی تهران خودشان میتوانند خودسرانه این کار را انجام دهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۹ #13411916

با سلام
شخصی در شهر تهران ساکن و محجور میباشد که کلیه کارهای ایشان از جمله معرفی به دادگاه بعنوان محجور تا صدور حکم حجر ایشان و همچنین انتصاب قیم قانونی برای ایشان همگی در دادگاه خانواده و شعبه سرپرستی تهران صورت گرفته ولی قیم ایشان که خواهرش میباشد ساکن شهر سنندج میباشد و محجور هم ساکن تهران و اکنون پس از گذشت شش ماه از انتصاب قیومیت هفته پیش قیم به شعبه سرمرستی مربوطه در تهران مراجعه میکند که شعبه سرپرستی به ایشان میگویید که پرونده مربوطه را به سنندج ارسال نموده اند و از این به بعد از شعبه سرپرستی شهر سنندج پیگیری کنید که قیم علت را میپرسد که دادیار سرپرستی میگوید چون اقامتگاه قانونی محجور و صغیر همان اقامتگاه قیم و ولی میباشد لذا چون قیم ساکن شهر سنندج است بهمین خاطر پرونده را به شهر سنندج ارسال کرده ایم اکنون سوال اینست که آیا شعبه سرپرستی تهران خودشان میتوانند خودسرانه این کار را انجام دهند یا باید قیم چنین تقاضایی میکرد و دوم اینکه آیا دیگر دادگاه خانواده تهران که حکم حجر و قیومیت را صادر کرده هم از اینببعد هیچ نقشی ندارد و کلیه امور باید در دادگاه های سنندج پیگیری شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقامتگاه محجور همان اقامتگاه قیم محجور می باشد

اقامتگاه محجور همان اقامتگاه قیم وی می باشد

مستند به وحدت رویه۷۵۳دیوان عالی کشورامورمحجوربادادگاهی است که بدوا تعیین قیم کرده است.بنابراین صرف استناد به ماده۱۰۰۶مدنی صحیح نیست چون مواد۴۸و۵۴ قانون امورحسبی موخر‌و واردبه قانون مدنی است .(عطف به تحلیل دیوان دراین خصوص)لهذا به نظرمی رسددادگاه مربوطه فقط ماده ۱۰۰۶مدنی را مستندقرا رداده و از وحدت رویه ۷۵۳ غافل بوده بنابراین همان دادگاه تهران وتبعا دادستان درمعیت آن همچنان صالح است .می توانید پیگیری نمایید

بله اقامتگاه محجور همان اقامتکاه قیم اسل
قانون اختیار تعیین قیم و حفاظت از اموال مالی و ...‌‌ محجور را به ادستان ( دادیار سرپرستی ) بعنوان معاون دادستان تعویض کرده لذا اقدام دایره سرپرستی مطابق قانون صورت گرفته

اقامتگاه محجور همان اقامتگاه قیم می باشد

درود
بله اقامتگاه محجور اقامتگاه قیم وی می باشد.