حق و حقوقات از جمله سنوات بر اساس دستمزد سال ۹۸ محاسبه می گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۱ #07127207

با سلام
احتراما اینجانب از تاریخ ۰۱/۰۸/۹۰ لغایت ۲۹/۱۲/۹۴ در شرکتی مشغول به کار بودم و بعد از مدتی مجددا در تاریخ ۰۱/۱۲/۹۵ لغایت ۱۸/۰۱/۹۹ فعالیت داشتم.
از مورخ ۰۱/۱۲/۹۸ قرارداد اینجانب تمدید نشده ولی تا مورخ ۱۸/۰۱/۹۹ در محل کار حضور داشته ام. که کارفرما بدون اطلاع قبلی اعلام کردند که قطع همکاری گردد. هیچ گونه سندی مبنی بر اخراج نیز به اینجانب ندادند.
جهت ثبت نام بیمه بیکاری اقداماتی انجام دادند و قرارداد اینجانب را تا پایان اسفند ۹۸ تنظیم کرده اند. هنوز اینجانب جهت تکمیل مدارک مراجعه نکرده ام.
اینجانب قصد دریافت اطلاعات موارد به شرح زیر را دارم.
۱- از تاریخ ۰۱/۰۸/۹۰ الی ۰۱/۱۱/۹۰ بیمه رد نشده است. به صورت روزمزد حقوق دریافت کرده ام.
۲- احتمالا بیمه اینجانب در فروردین ماه رد نمیشود. با توجه به اینکه ثبت نام بیمه بیکاری تا اسفند ۹۸ تنظیم شده.
۳- حق و حقوقات از جمله سنوات بر اساس دستمزد سال ۹۸ محاسبه می گردد. باید براساس سال ۹۹ باشد
۴- با توجه به اینکه قرارداد از مورخ ۰۱/۱۲/۹۸ لغایت ۱۸/۰۱/۹۹ ندارم چه اقدامی صورت گیرد.
۵- دریافت حقوقات معوق شده از جمله عیدی سال های ۹۶-۹۷-۹۸- حقوق فروردین،دی، بهمن و اسفند سال ۹۸، مانده حقوق سال های ۹۶-۹۷
لطفا اقدامات مناسب را اعلام فرمائید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید با مدارک قابل رجوع ثابت کنید که ان مدت را کار کردید و حق و حقوق خودرا دریافت کنید

باید مدتی را که بدون قرارداد کار کردید با ادله دیگر اثبات کنید و سایر حقوقتان را طبق آن مطالبه کنید

با سلام. مواردی که شما بیان نموده اید در صورتی که مدرک دال بر آن داشته باشید امکان پذیر و قابل وصول است. مدارک متعددی می تواند سند شما برای ادارات کار و هیات های آنها قرار گیرد.