اینجور شاهد در اعسار قبول هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۷ #07116433

سلام من از یکی شکایت کردم ولی در خواست اعسار زده بعد شاهداش مال یه شهر دیگن ایا در درخواست اعسار این قبول هست که شاهدها از یه شهر دیگه باشن یا نه باید همون شهر خودش باشن؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وجود شاهد از شهری دیگر مانعی نیست صرفا اگر احساس کردید خلاف واقعیت شهادت میدهند و از طرف دعوی اموالی در دست دارید به دادگاه ارایه نمایید

با سلام
قانونا مشکلی ندارد که شهود متعلق به شهر دیگری باشند

مطابقت شخص و‌شهودش از شرایط شهادت دادن نیست پس این نمیتواند دلیل بی اعتباری شهادت انها باشد مگر اینکه شما ثابت کنید اطلاع انها باتوجه به اینکه ساکن شهر دیگری هستند ممکن نیست

با سلام
صرف اینکه شهود اهل شهر دیگری باشند نمی توان شهادت شان را رد نمود اما اگر شما شواهد و مدارکی دال بر بی اطلاعی شهود موردنظر در خصوص شخص معسر دارید می توانید برای رد اعسار ارائه دهید...

با سلام

در شهادت شاهدان اطلاع از وضعیت مالی و یا موضوع مطرح ملاک است لذا با این عنوان که شاهدان از شهر دیگری هستند نمیتوان به شهادت آنها ایراد وارد کرد

تشخیص صحت و وزن شهادت شهود بر عهده قاضی می باشد . اگر شما دلیلی برای اثبات بی اطلاعی شهود داشته باشید میتوانید در جلسه دادگاه اعلام نمایید تا تصمیم مقتضی توسط قاضی گرفته شود .