متوجه شدم این ملک قبلا به نام کسی دیگر بوده؛ برای سند میخواهم اقدام کنم ولی از صاحب اصلی هیچ گونه خبری نیست، چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۱ #06979899

سلام بنده ملکی را به صورت فروشنامه ای حدود ۲۰ سال پیش خریدم که فروشنده چندی پیش به رحمت خدا رفت . اکنون متوجه شدم این ملک قبلا به نام کسی دیگر بوده است . تمامی مشخصات به نام بنده در شهرداری و ادارات اب و برق و ... ثبت میباشد ‌ اکنون برای سند میخواهم اقدام کنم ولی از صاحب اصلی هیچ گونه خبری نیست و حتی وراثی نیز ندارند . چطور باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر این ملک قبلا به نام کس دیگر بوده میتوانید از شهرداری منطقه یا ثبت اسناد با معرفی ملک مذکور استعلام بگیرید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. ابتدا باید قولنامه های قبلی ملک باید مورد بررسی واقع گردد تا حداقل ابطه قراردادی فیمابین مالک اصلی با فروشنده ملک بشما احراز گردد..
در هر صورت درخواست صدور سند مالکیت بنام شما مستلزم هزینه و تشریفات قانونی لازم الرعایه می باشد که پیشنهاد می گردد حتما با یک حقوقدان و یا وکیل دادگستری در اینخصوص مشورت نموده و از وی کمک بگیرید..
موفق باشید..

اگر سند ملک بنام شخصی غیر از فروشنده است شما باید دعوای الزام به تنظیم سند علیه وراث فروشنده و وراث مالک اصلی طرح کنید اگر مالک اصلی هیچ ورثه ای ندارد علیه وراث فروشنده و دادستان طرح دعوا کنید

باید رابطه قراردادی فروشنده ملک به شما با مالک اولیه احراز گردد
متاسفانه بدون مطالعه و بررسی قرارداد و مدارک و بدون اطلاع از جزئیات نمیتوان راهنمایی دقیقی نمود .
بی شک صدور ملک مستلزم تشریفات قانونی است که باید رعایت شود وازجمله آن بررسی قولنامه های قبلی است

با سلام
متاسفانه برای اظهار نظر دقیق در این مورد حتما بایستی مدارک و اسناد شما رویت گردد
بهتر است از طریق مشاوره حقوقی با یک متخصص و وکیل خبره در این زمینه بصورت حضوری مشاوره نمایید .

درود برشما
اگر فروشنده شما ملک را از مالک اصلی خریداری نکرده باشد نمی توانیدبرای سنداقدام کنید واگر خریداری کرده باشد بااثبات ان می توانید برای سنداقدام کنید با تامین دلیل جهت احراز مشخصات مالک اقدام کنید.

باید برای تنظیم سند رسمی اقدام بفرمایید