سند زدن زمین و مراحل آن به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹,۵۵۶ #89766135

زمینی پدرم داده می خواهم مراحل قانونی سند زدن زمین بدانم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند زدن زمینی که سند مالکیت دارد به روش زیر انجام می شود در مرحله اول مبایعه نامه بین خریدار و فروشنده نوشته می شود و در مرحله دوم فروشنده به دفتر خانه ازدواج مراجعه و لیست مدارک لازم از جمله اصل و تصویر شناسنامه ، کارت ملی،سند مالکیت، بنچاق، وکالتنامه ،صورت مجلس تفکیکی،در مورد سند های ورثه ای گواهی حصر وراثت و فرم مالیات بر ارث را تهیه و به دفتر خانه ارائه می کند در مرحله سوم دفتر خانه استعلام های لازم انجام می دهد در مرحله چهارم در این مرحله طرفین باید در تاریخ معین در دفترخانه حاضر شده و سند تنظیم می شود و لازم به ذکر است زمینی که سند مالکیت مادر ندارد نمی توان در دفترخانه اقدام به تنظیم سند مالکیت کرد.

با احترام طبق مبایعه نامه بین شما و پدرتان می توانید با مراجعه به دفتر خانه و اخذ استعلامات مربوطه از جمله دارایی و شهرداری و اخذ پاسخ استعلامات مذکور و در صورت عدم اشکال در استعلامات سند آماده انتقال خواهد بود

فروشنده باید هزینه شهرداری و خلافی و نوسازی را پرداخت نماید و هزینه دارایی و نقل انتقال بر عهده فروشند میباشد و (هزینه دفتر خانه یا حق التحریر به صورت مساوی بین خریدار و فروشنده تقسیم میشود)

پدرتان شخصا یا شما با وکالتنامه از طرف ایشون به همراه مبایعه نامه و اسناد مالکیت و کارت ملی به دفتراسناد رسمی مراجعه کنید

با درود در دست داشتن مبایعنامه یا هبه یا دیگر مدارک به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید

بادردست داشتن مبایعه نامه و اسناد مالکیت به همراه پدرتان و یا مبایعه نامه و وکالتنامه از پدرتان به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

اگر حضور شما در دفترخانه ثبت شده می تونید تاخیر تادیه مطالبه یا وجه التزام مقرر را بگیرید