میخواهد این قیمومیت را به مادر واگذار کند، اگر این اتفاق بیفتد، بعدها اگر فرزند بخواهد مثلا ازدواج کند آیا دیگر به اجازه پدر نیازی ندارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #01363204

یک آقا از همسرش طلاق گرفته است، و تا الآن قیمومیت فرزند به عهده پدر بوده، اما الآن میخواهد این قیمومیت را به مادر واگذار کند، اگر این اتفاق بیفتد، بعدها اگر فرزند بخواهد مثلا ازدواج کند آیا دیگر به اجازه پدر نیازی ندارد؟؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پسر پس از ۱۸ سالگی به اذن برای ازدواج نیاز ندارد
دختر باکره در هر شرایطی برای ازدواج به اذن پدر نیاز دارد

سلام
قیم در واقع مسائل مالی فرزند را برعهده دارد فرزندان صغیر تا وقتی که پدر داشته باشند پدر ولی قهری آنها است و در این موارد به طور کلی تعیین قیم منتفی است ولذا برای ازدواج دختر باکره همیشه نیاز به اذن پدر می باشد.

سلام. قیمومت با ولایت و حضانت متفاوت است. قیم در واقع مسائل مالی فرزند را برعهده دارد و حضانت ناظر بر نگه داری است و ولایت همیشه با پدر و جدپدری است و قابل واگذاری نیست لذا دختر باکره همیشه نیاز به اذن ولی دارد.

سلام
فرزندان صغیر تا وقتی که پدر داشته باشند پدر ولی قهری آنها است و در این موارد به طور کلی تعیین قیم منتفی است و برای ازدواج دختر باکره درهر حال نیاز به اجازه پدر یا جد پدری می باشد.