اگر مستاجر بعد از موعد ملک رو تخلیه نکنه چکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #96803326

سلام وقت بخیر
مستاجر من موعد قراردادش ۲۵ تیرماه بوده من از ۶ تیرماه به ایشان اطلاع دادم و تا ۱۴ مرداد ماه وقت دادم برای تخلیه اما این جور که به نظر می رسد ایشان قصد تخلیه ندارد .
با توجه به مصوبه ستاد کرونا من بعد از موعد تعیین شده چگونه میتونم حکم تخلیه رو بگیرم در ضمن من خودم بعد از تخلیه ایشان میخوام داخل واحد بشینم .
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از شورا حل اختلاف درخواست تخلیه کنید

به دلیل وجود کرونا سه ماه مدت ان تمدید میشود مگر انکه شما ضرورت نیاز خود را در مرجع قضایی اثبات نمایید

میتوانید با انقضای مدت اجاره درخواست صدور تخلیه نمایید،و اگر در صورت عدم تخلیه طرف مقابل خسارت قرارداده باشید قابل وصول میباشد،فقط به دلیل وجود کرونا سه ماه مدت ان تمدید میشود مگر انکه شما ضرورت نیاز خود را در مرجع قضایی اثبات نمایید

با دادخواستی مبنی بر تخلیه ملک و اینکه خودتان قصد سکونت دارید میتوانید اقدام نمایید

سلام
چنانچه میخواهید خودتان در منزل مستقر شوید دادخواست دستور تخلیه مطرح کنید و اعلام کنید که خودتان جهت سکونت ملک دیگری ندارید

سلام
می توانید از شورا حل اختلاف درخواست تخلیه کنید