نقض رای مورد اعتراض بوسیله دادگاه تجدید نظر

پرسیده شده
۳۹ پاسخ ۳۵,۴۹۰ #885

باسلام . در رای دادگاه بدوی که من خواهان بودم و دعوای مبایعه نامه مطرح کردم رای دادگاه کاملا به نفع من صادر شده که خوانده اعتراض زد وپرونده در دادگاه تجدید نظررفت و رای صادر شد که از متن کامل آن خبر ندارم چون خلاصه آن را بصورت الکترونیکی دیدم و خلاصه رای صادره این هست:(رسیدگی و طی دادنامه جدید رای مورد اعتراض نقض شد)

حالا باتوجه به اینکه رای دادگاه بدوی کاملا به نفع من بوده این خلاصه رای جدید چه منظوری داره؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رای قبلی تایید نگردیده است

با درود
تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را تایید نکرده است و رای دادگاه بدوی مورد قبول دادگاه تجدیدنظر واقع نشده و قاعدتا دعوای شما رد گردیده.

سلام حکم تجدید نظر مدنظر است

با سلام
ملاک رای تجدید نظر هست . دراین مورد به ضرر شما حکم شده است.

چون طرف مقابل شما اعتراض کرده است ، این دادنامه در تمام یا قسمتی نقض گردیده و امکان دارد برای رسیدگی مجدد یا رای صادره توسط دادگاه تجدید نظر رای صادر شده باشد.

رای تجدیدنظر به نفع شما صادر شده است

بااحترام
دادگاه تجدید نظر را نقض نموده است