حکم تخلیه میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #88326975

ایا در این شرایط کورونا با توجه به اینکه ۴ ماه از قرداد مستاجر گذشته (فروردین ۹۹) میشه حکم تخلیه گرفت و اینکه چه مدت طول میکشه؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدید و مراحل بعدی را طی کنید

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

با سلام. تنها با یکی از سه شرط زیر در ایام کرونا میتوانید درخواست تخلیه دهید:
۱.مستاجر اجاره بها معوقه داشته باشد.
۲.ملک را با سند رسمی قطعی فروخته باشید.
۳مستاجر حاضر به افزایش مبلغ مصوب اجاره بها نباشد.

خیر. فعلا با توجه به بخش نامه صادره از طرف هیات دولت تا زمان پایان یافتن بیماری کرونا امکان تخلیه وجود ندارد ،مگر چند مورد خاص که در بخش نامه به آن اشاره شده است.

سلام
بله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه مطرح کنید