اجراییه مهریه پس از صدور رای قطعی صادر میشود؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۱,۵۷۳ #83984

با سلام...حکم قطعی ۵۵۵ عدد سکه مهریه با ۲۰ عدد پیش و هر ۴ ماه یک سکه توسط دادگاه تجدیدنطر حدودا چند روز قبل از طریق پیامک ثنا به من ابلاغ شد...حال سوال من این است که من چه باید بکنم؟خودشان ابلاغیه اجراییه برای من میفرستند؟قبلا در خصوص محکومیت ۵۵۵ عدد سکه اجراییه صادر شده بود که من دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دادم...من میخواهم راهنمایی بفرمایید که چه کنم تا کمی اجراییه این دیرتر بشود؟؟؟من که نباید به دادگاه مراجعه داشته باشم؟؟؟قطعا روجه برای اجراییه حکم نهایی اقدام باید کند؟؟؟سپاس

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا صدور اجراییه مسلما حکم قابل اجرا نیست. و همسر شما باید این درخواست را بدهد

بله حتما اجراییه صادر خواهد. شد ودر زمان تعیین شده می بایست پرداخت شود

با سلام؛بله اجراییه صادر خواهد شد که ظرف ۱۰ روزبایدپرداخت نمایید وشما باید مطابق حکم اعسار و تقسیط مهریه را پرداخت کنید یا پس از مدتی دادخواست تعدیل بدهید

درود
بله اجراییه صادر میگردد

بله اجراییه صادر خواهد شد که ظرف ۱۰ روز می بایست پرداخت نمایید

با درود بله اجرائیه صادر می‌گردد

بادرودوسلام اجراییه صادر می شود.