آیا کارفرما می تواند به علت ترک کار سفته را وصول کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۹۲۶ #82320949

با سلام. من در شرکتی مشغول به کار شدم که بعد ۴ ماه نه قرارداد کاری با من نوشتن و نه بیمه برای من رد شد. بعد ۴ ماه و دریافت وجه از کارفرما کار را ترک کردم. با این حال من سفته به ایشان داده ام و در تاریخ ذکر کردم که بابت حسن انجام کار. آیا کارفرما می تواند به علت ترک کار سفته را وصول کند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به عبارت حسن انجام کار قید شده سفته در برخی شرایط قابل وصول میباشد در غیر اینصورت هر گونه سو استفاده برای کارفرما عواقب خواهد داشت

مطالبه سفته بابت حسن انجام کار ضمانت در صورتی که کار فرما نتواند اثبات زیان خود را ثابت کند قابل مطالبه است و در صورت عدم استرداد قابل پیگیری قضایی است

استفاده از سفته حسن انجام کار منوط به اثبات ضرر و زیان وارده از سوی شما است. اگر بدون اثبات ضرر و زیان مبلغ سفته را مطالبه نماید خیانت در امانت است. اظهارنامه ای به کارفرما بدهید و استرداد سفته ها را بخواهید و یادآور شوید سفته ها امانی است.

با سلام
با توجه به اینکه در سفته قید کرده اید بابت ضمانت و حسن انجام کار، کارفرما برای وصول وجه باید اثبات نماید که شما حسن انجام کار نداشته اید و یا ضرر و زیانی از جانب شما به ایشان وارد شده است درغیر اینصورت سفته قابل وصول نمی باشد.

با سلام
خیر ..تخلفی از شرایط قرارداد کار صورت نگرفته که مستلزم استفاده از سفته باشد.

اگر بی دلیل ترک کار کردید و خسارتی وارد کردید ، سفته قابلیت اقدام دارد

در صورتی که شما به تعهدات خود عمل نکرده باشید و باعث ایجاد خسارت شده باشید میتواند مطالبه وجه کند