استقلال دختر از طریق قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۷ #82183978

دختری ۳۸ ساله هستم در شهر دیگر خانه خریدم و از هیچ بابتی نیاز به خانواده ام ندارم به غیر از پشتیبانی عاطفی. با توجه به اینکه هیچ ایرادی به خانواده مذهبی و با محبت ام وارد نیست این مساله برای نیاز به مستقل تر زندگی کردنم مشکل ایجاد کرده و پدرم اجازه نمی دهد به خانه ای که خود خریدم برم و گاها آنجا باشم و می گوید باید همیشه همراهت باشم و کنترل کنم تورو و هم از لحاظ قانونی و هم شرعی تا وقتی ازدواج نکردی تو همه کارات باید اجازه من باشه؟ آیا حقی که پدرم برای خود قائل است و هر سری ایجاد تنش می کند و مانع رفتن من به خانه خودم می شود صحیح است یا نه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه شمابه سن قانونی رسیده ایدمیتوانیدمستقل باشیدوپدرتان نمیتواند مداخله نمایدولی خیروصلاح شمارامی خواهد،به طبع شمابایدحرمت ایشان راداشته باشیدوبرای ازدواج دخترباکره اذن پدرنیازاست،وعدم مجوزپدربدون دلیل قانون حمایت می کند.

با سلام
سن بلوغ عقلی ۱۸ سال به بالاست که میتواند هر کسی برای زندگی مستقل خود تصمیم بگیرد وفقط در این سن اجازه ی پدر برای ازدواج کردن لازم میشود

سلام .قانونا تا ۱۸ سالگی پدر میتواند در امور مالی و غیرمالی فرزندان دخالت نماید و بعد از آن اجازه امور زندگی و دخل تصرف درانور مالی و غیرمالب با خود فرزند است

سلام.سعی کنید از مشاوره خانواده در این زمینه استفاده کنید و با بررسی کلیه تبعات و عواقب ان مبادرت به تصمیم گیری کنید و الا از لحاظ قانونی پدر حق جلوگیری ندارد.

حقی که پدرتان برای خود قائل هست و برای شماایجاد تنش می کند و استقلال شما را زیر سوال می برد . قانونی نیست

سلام.
از نظر قانونی ایشان نمی تواند کاری انجام دهد و از مستقل زندگی کردن شما جلوگیری کند.
اما از این جهت که خیرخواه شما هستند و شرایط جامعه متناسب با تنها زندگی کردن یک خانم نیست و در این راه مسائلی پیش می آید. سعی کنید منطقی و با کمک مشاور خانواده مشورت کنید. ان شاا... خیر است.

باسلام
هر چند که با رسیدن به سن قانونی شخص میتواند مستقل زندگی کند اما به دلیل اینکه در عرف و سنت کشور ما فرزندان تا روز ازدواج در کنار خانواده زندگی کرده اند اکنون زندگی مجزا برای فرزند از سوی والدین بسیار سخت و غیر قابل قبول میباشد