کارفرما شکایت کرده که من بدون اجازه از حسابش برداشت کردم، آیا من محکوم میشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #80160874

سال گذشته من دفتر بیمه ای مشغول به کار بودم و کارفرما اطلاعات رمزهای بانکی خودش در اختیار من گذاشته بود قرار داد من اونجا تمام شد ولی مقداری از حق و حقوقم باقی ماند که بعد از چند ماه از کارفرما درخواست پرداخت دادم ایشون هم گفتند از همون کارت که مشخصاتش داری برداشت کن و من با اون کارت چندین خرید اینترنتی انجام دادم تا رسید به مبلغ حقوقم .اما الان کارفرما شکایت کرده که من بدون اجازه از حسابش برداشت کردم.البته برا زمانی که گفت از حسابم خودت بردار یک نفر شاهد دارم.آیا من محکوم میشم؟یا بعدش میتونم طلب حیثت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شاهد و سوابق قبلی که دسترسی بحساب داشته اید و دفاع موثر محکوم نمیشوید . ولیکن بهتر است در این خصوص سازش نمایید .

سلام
به نظر با ارائه دفاعیات صحیح و کامل تبرئه میشوید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی : حتما محکوم خواهید شد . و یمک شاهد در مورد اتهام سرقت قابل پذیرش نیست نیاز به دو شاهد داری . هر چند برای قاضی علم حاصل نخواهد شد تنها چیزی که شاید به شما کمک کند فقط داشتن مجوز کتبی برداشت از حساب ایشان با امضا و اثر انگشت خود صاحب حساب

اینکه محکوم میشید یا نه بستگی به روند دادگاه داره. ولی شما برای دفاع از خودتون میتونید به مدارک طلب خود از کارفرما و شهادت شهود و سابقه کاری برداشت از حساب استناد کنید.