واقعا سفته برای حسن انجام کار برای کار در منزل خطرناکه؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۴ #80113603

سلام خسته نباشید
من به دنبال کار در منزل هستم یک آگهی توی دیوار پیدا کردم که برای بسته‌بندی در منزل از من ۱۰۰میلیون سفته خواستن ولی خانواده‌م مخالفت کردن و گفتن بسیار خطرناکه
البته صاحب‌کار به من گفت میاد درب منزل و قرارداد بادمن مینویسه ولی با مخالفت اطرافیان مواجه شدم

مشاوره حقوقی سفته
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قرارداد مکتوب و عبارت حسن انجام کار قید گردد مشکلی نیست

سلام وقت بخیر
بر روی سفته ها ، عبارت " ضمانت جهت حسن انجام کار " را درج و شماره سفته ها را نیز در قرارداد خود ذکر نمایید.

سلام
خیر اگر مقررات قانونی را رعایت فرمایید مشکلی ایجاد نمی شود
در سفته هم قید نمایید که بابت حسن انجام کار موضوع قرارداد شماره یا مورخ ....
در قرارداد کار ذکر کنید که یک فقره سفته به شماره .... بعنوان تضمین حسن انجام کار به امانت نزد کارفرما سپرده شده و با اتمام رابطه کاری مکلف به استرداد است

درود
حتما یک قرارداد در خصوص سفته و ضمانت بودنش تنظیم کنید.

باسلام در سفته قید کنید بابت حسن انجام کار ودر قرارداد هم سفته بابت ضمانت وشماره قید شود

سلام دادن سفته مشکلی ندارد ولی حتما باید در سفته جهت ضمانت کار درج گردد. در ضمن با رعایت اصول سفته به کارفرما ارائه گردد.

دادن سفته ریسک دارد و توصیه نمی شود.