آیا زن می تواند پول پیش خانه را از موجر بابت مهریه بگیرد؟

پرسیده شده
۴۸ پاسخ ۲۷,۸۸۷ #79269

سلام
ما یک مستاجر داریم که خانومش زنگ میزنه و میگه که مهریه شو از طریق ثبت به اجرا گذاشته و ما باید مول پیش را به خانم بدهیم و میگه برین از ثبت ابلاغیه تونو بگیرین چون من ادرس شما را ندارم . و الان آقا دوماهه که اجاره نداده و میخواد زودتر از موعد خالی کنه الان پول پیش را به کی باید بدیم؟وخساراتی هم زده به خانه

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مستاجر هر زمان بخواهد میتواند تخلیه نماید ولی در صورت تخلیه پیش از موعد شما تکلیفی به بازپرداخت پیش از موعد مبلغ ودیعه به ایشان ندارید و مستاجر حتی در صورت تخلیه باید اجاره بها را تا پایان مدت قرارداد پرداخت نماید .

با سلام . درصورت ابلاغ دستور قضایی به شما ، مبلغ ودیعه را به هیچ کدام از زوجین نپردازید . ودیعه نزد شما می ماند تا توسط اجرا واریز وجه به حساب مورد نظر اعلام شود .

خیر اجازه چنین کاری را نمی دهند وتخلف است

اگر خانم پول پیش را توانسته اند توقیف نمایند باید به شما ابلاغ شود
اگر اقا هم می خواهد زودتر از موعد قرارداد را فسخ نماید همه موارد را مکتوب نمایید

پول پیش متعلق به مرد است و توسط کسی قابل توقیف نیست چون مستثنیات دین است

چون مبلغ رهن از مستثنیات دین محسوب می شود امکان گرفتن آن بعنوان مهریه وجود ندارد مگر اینکه فرد خودش در قرارداد خانه ذکر کرده باشد که پس از پایان قرارداد مبلغ رهن را به زوجه بدهد.

طبق قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی ، مبلغ ودیعه از مستثنیات دین میباشد و نمیتوان ان را توقیف کرد .البته با توجه به رویه غالب که بستگی به میزان پول پیش و سطح ااجتماعی فرد دارد ممکن است توقیف گردد.تا وقتی هم که حکمی به شما ابلاغ نشده اگر مبلغ ودیعه را به غیر از مستاجر بدهید ضامن هستید.
در خصوص خسارات وارده به منزل ،شما می توانید تامین دلیل نموده و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید