باید مسیر دیوان عالی را تقاضا نمایم یا اعاده دادرسی یا هیچ کاری نمیتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۸ #77942180

سلام، مختصر بگویم خوانده من در شهر کوچک صاحب نفوذ در دادگاه است، منزلی از ایشان خریدم و با توجه به قید خسارت تاخیر سنگین اقناع شده و تمام ثمن معامله را پرداخت کردم؛ تخلف کرد که شکایت کردم، قاضی رای به تحویل بیع و همچنین اخذ پایانکار و تنظیم سند داد لیکن بدون هیچ خسارتی بابت ناخیر گذشته و آینده که ماده ۲۳۷ اجبار خوانده را غیر ممکن می نماید خودم هم که بخواهم بحکم دادگاه انجام دهم نمیشود چون مشکلات اساسی از جمله عقب نشینی با شهرداری دارد؛ قاضی عایرغم ماده ۲۳۰ که باید عین خسارت بدون تغییر دریافت شود چون بعلت کرونا ( و نفوذ خوانده ) پرونده با تغییر زمانهای متوالی طولانی شد خسارت را سنگین و غیر قابل پرداخت و رد کرد در حالیکه در آخرین لایحه موافقت با تعدیل خسارت با نظر کارشناس برای حداقل اجبار خوانده داده بودم؛ سهو قلمی ( عمدی بعدا فهمیدم) اتفاق افتاد و گفتند باید قبل از درخواست تجدیدنظر، ماده ۳۰۹ را درخواست کنی؛ و قاضی گفت نگران نباش رای اصلاحی مهلت تجدیدنظر خواهی را تمدید میکند؛ ولی خلف وعده کرد و قرار رد صادر کرد؛
در تجدید نظر استان رای اصلاحی را از آرای تصحیحی ندانستند تا تابع یکدیگر باشد و قرار تایید شد؛

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی : با اوصافی که فرمودید شما میتوانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری نمایید.

درود
به نظر می رسد تنها راه شما اعمال ماده۴۷۷ می باشد.

باسلام اگرموقع طرح دعوی درخواسته خسارت قید کرده اید که درحال حاضر می توانید بطور مستقل تقاضای خسارت بنماید.

بادرود
گرچه اظهارنظر حرفه ای مستلزم بررسی مستندات است.
لکن، به نظر می‌رسد؛ راهکار، تقاضای اعمال ماده ۴۷۷باشد.

با توجه به خلاف بین شرع بودن می توانید تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ را از رییس محترم قوه قضاییه بخواهید

با سلام
می توانید درخواست اعاده دادرسی خاص مطابق ماده۴۷۷قانون آیین دادرسی کیفری از طریق رئیس قوه قضاییه نمایید.

اگر دادنامه ی صادره خلاف شرع بین باشد باید تقاضای اعمال ماده ی ۴۷۷ را بخواهید البته اعمال این ماده را باید از طریق رئیس کل استان‏ی که رای در محاکم آن استان قطعی شده پی گیری نمایید و از مراجعه مستقیم به دیوان‏عالی کشور خودداری ‏نمایید