میشه برای جبرانش از پیمانکار ادعای خسارت کرد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۰ #77872451

سلام ، بخاطر عمل نکردن پیمانکار به تعهداتش ازش شکایت کردم ، من دیگه اون فرصت کاری رو از دست دادم و عملکردن الان پیمانکار به اون تعهداتی که انجام نداده به دردم نمیخوره ، این قابل اثبات هست همه ی مدارک مربوط به جمع اوری شرکت و ترک کار پرسنل هست ؛ بازم دادگاه محکومش میکنه به اجرای تعهد ؟ و اینکه اینهمه ضرری که به من خورده ( نزدیک نیم میلیارد ضرر کردم بخاطر این پیمانکار چون همه ی دار و ندارم رو پای شرکت ریخته بودم و عمل نکردن این پیمانکار همه ی سرمایه من رو به باد داد ) ؛ میشه برای جبرانش از پیمانکار ادعای خسارت کرد ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت ناشی از عدم انجام تعهد در شرایط خاصی امکان پذیره و دعوای مطالبه خسارت در صورتی به نتیجه می رسه که این شرایط را داشته باشه،
از طرفی ضرر باید در نتیجه مستقیم عهد شکنی پیمانکار باشه تا بتونید خسارت را مطالبه کنید،
بعد از پایان یافتن مدت قرارداد پیمانکاری، شما می تونید بدون اینکه نیاز به اثبات داشته باشید ، خسارت عدم انجام تعهد را مطالبه کنید،
البته در مواردی که اجرای قرارداد پیمانکاری ناممکن بوده ، متعهد پیمانکاری مسئولیتی نداره و تنها مواردی در نظر گرفته میشه که پیمانکار، پیمان شکنی کنه و در واقع از انجام تعهد خودداری کنه،
به عبارتی خودداری پیمانکار از انجام تعهد ، مسئولیت دارد و نه ناتوانی او،
شما باید ثابت کنید که از عدم انجام تعهد و یا تاخیر در انجام تعهد ضرر کردید . اگه شما تونستید این موضوع را ثابت کنید، پیمانکار مسئول پرداخت ضرریه که با انجام ندادن تعهدش یا دیر انجام دادن آن به شما رسیده ، امیدوارم جواب بنده کمکتون کرده باشه

با سلام
در این خصوص شما میبایست دادخواست به دادگاه ارایه کنید و در مورد اینکه فرمودید آیا دادگاه به انجام تعهد محکومش میکنه . باید گفت احکام دادگاهها بر مبنای خواسته تنظیم و صادر میشه پس اگر شما در دادخواستتون الزام ایشون به اجرای تعهدرا خواسته باشید دادگاه هم حکم به الزام میدهد و مسلما هم شما میتونید ضمن دادخواستی که میدید کلیه خسارات را مطالبه کنید البته تمامی این موارد معروض با این شرط است که مدارک لازم برای اثبات ادعای خودتون را داشته باشید