همسرم به من تهمت عدم باکرگی قبل از ازدواج را می زند چه طور می توانم این قضیه را ثبات کنم؟

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۱۴,۵۹۰ #77112257

سلام
همسرم بعد از عروسی در حالی که من باردار بودم تهمت زده که من باهاش فقط شب عروسی رابطه داشتم متوجه شدم باکره نیست و رهاش کردم، این مسئله رو تو شهر پخش کرده در صورتی که در زمان صیغه باکرگی منو ازم گرفت تا مراسم عروسی تقریبا ۹ماه با من رابطه داشت من هیچ مدرکی یرای ثابت کردن اینکه باکره بودم و این اقا نشر اکاذیب و تهمت زده ندارم،شوهرم هم قاضی هست دادسرای کارکنان دولت شکایت کردم منع تعقیب خورد، چطور ثابت کنم این مسئله کذب بوده و بمن تهمت زدن ، از خانوادشم نشر اکاذیب شکایت کردم و شاهد دارم اما برای اثبات کذب بودن این مسئله چه دفاعیه بکنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان قذف قابل شکایت است

بااحترام
از زمان عروسی و تهمت زدن به شما اگر بیش از ده روز گذشته باشد �‌توانید دلیل بیاورید که اگر چنین چیزی بوده است باید روزبعد عروسی عنوان می نمود

اصولا عدم درخواست مرد از زن برای گواهی سلامت بطور ضمنی اصل بر دوشیزه دانستن شماست که در صورت این افترا باید دلایل پزشکی قانع کننده ای آورده شود
لذا شما با مراجعه به پزشک متخصص زنان را تا دوره های مشخص البته نه مدت زمان طولانی نظر تخصصی انها را اخذ بفرمایید

با سلام بستگی با الفاظ به کار رفته میتوانید شکایت توهین یا قذف را مطرح کنید

درخصوص باکرگی شما نیاز به اثبات امری ندارید ایشان است که باید اثبات کند

اگر شما باکره نبودید شب عروسی باید فسخ نکاح میکرد در حال حتضر عمل ایشان افترا وحتی قذف محسوب میشود

شمانیازنیست چیزی رااثبات کنید،باراثبات باشوهرشماست که مدعیه،ضمناپس ازازدواج وانجام روابط زناشویی این موضوع قابل اثبات نیست،ناگفته نماندگواهی ازدواج(عروس)برای جلوگیری ازافترااحتمالی درآینده است.
موفق باشید