دریافت برگه حجر و قیمومیت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۱۸ #75091537

دریافت قیومیت برای فرد مبتلا به آلزایمر چطور قابل دریافت است
قیومیت برای فرزندش

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تشخیص پزشکی محترم قانونی بر اساس پرونده بالینی بیمار یا کسی که ادعای سفاهت وی شده است، ذینفع و یا دادستان عمومی و انقلاب، درخواست صدور حکم حجر را به دادگاه خانواده ارائه می‌دهد.
تعیین قیم و پیشنهاد نصب قیم به دادگاه خانواده توسط دادستان.
یکی از شرایط مهم قیمومیت، داشتن توانایی و قدرت لازم است
لزوم داشتن توانایی و قدرت تشخیص مصلحت از مفسده در قیم حائز اهمیت است. البته منظور از توانایی قدرت جسمانی و فیزیکی نیست، بلکه قدرت انجام اعمال حقوقی با درایت و اداره‌‌ی امور زندگی محجور است.
تبدیل به احسن کردن اموال محجور فقط با اجازه و نظارت دادستان توسط قیم انجام می‌شود.