درخواست دیرکرد رای اداره کار چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۶ #74988210

از سال ۹۷تا سال ۱۴۰۰با رای اداره کار در اجرای احکام، با وصول کل طلب در ۱۴۰۰دیرکرد تعلق میگیرد.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از سال ۹۷ طبق رای اداره کار خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

باسلام خسارت تاخیر تادیه از زمانی که اجرایی صادر شده تا زمانی که دین شما پرداخت شود محاسبه می شود

میتوانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور اجرائیه تا زمان پرداخت دین را مطرح نمائید .

باسلام واحترام ازتاریخ قطعیت رای خسارت تاخیر بدان تعلق میگیرد

با درود از تاریخ قطعیت رای در اداره کار بله خسارت تاخیر می‌توان مطالبه کرد