ضمن اینکه قرارداد شون تمام شده و ۲۵ روز هست که ترک کار کردن ادامه کار را میتوانم به پیمانکار دیگر بسپارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #74944427

سلام ۷ ماه پیش با یک پیمانکار ساختمانی قرار داد کاری بستم ایشان ترک کار کردن و بعد ۳ ماه با پا درمیانی یک دوست مشترک دوباره به سرکار برگشتن و اضافه به قرداد قبل چند خط دیگر اضاف شد که دو ماه وقت دارن پروژه را تحویل دهند در غیر اینصورت به اعزای هر روز دیرکرد مبلغ ۱۵۰ تومان خسارت کم میشود از کل مبلغ ضمنا ایشان تقریبا ۸۰% دستمزد خود را گرفتن و نه تنها کار رو به موقع تحویل ندادن بلکه دوباره ترک کار کردن و تمام مبلغ قرار داد رو میخوان که برگردن ۳۰% از پروژه ناتمام هست و طی یک امضای که از بنده برای بیمه خود گرفتن من رو تهدید به جعل قرار داد و تعویض تاریخ میکنن در قرار داد اول ذکر شده که ۲۰% از کل قرارداد جهت حسن انجام کار پیش پیمانکار میمونه و بعد از تایید ناظر پرداخت میشه رسیدهای وجه های پرداختی  رسید مصالح استفاده شده به همراه تاریخ  شهادت اعضای محل و قرار داد و شهادت ناظر پروژه به عنوان مدرک موجوده آیا ایشان میتوانن از این امضا سو استفاده کنن  اگر نه حکم ایشان چیست ضمنا این امضا ۵ ماه بعد از قرار داد اول به ایشان داده شده و اینکه بنده میتونم ضمن اینکه قرارداد شون تمام شده و ۲۵ روز هست که ترک کار کردن ادامه کار را میتوانم به پیمانکار دیگر بسپارم
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اول میتوانید برای ایشان اظهار نامه بدهید درصورت عدم رجوع پیمانکار هم میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید هم اینکه کار را به کسی دیگر جهت اجرا بدهید.درصورتیکه توافق با حضور دونفرشما نوشته شده باشد جرم نیست.

شما بهتره اول اظهارنامه براشون بفرستین و دعوت به ادامه کار کنین و در مورد جعل اگر با اطلاع ایشان امضا اضافه شده و نسخه موجود در دست ایشان هم هم شکل است و امضا داره جرم نیست و گرنه نیاز به بررسی دارد