محدودیتی در تعداد دفعاتی که من بتونم درخواست تعدیل بزنم وجود داره؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۴۶ #72004440

سلام.
دو تا سوال در مورد درخواست تعدیل اعسار مهریه دارم بعد از اینکه دادگاه تعیین کرد که چند ماهی یه سکه باید بدم
۱. مثلا سکه ۱۰۰ هزار تومن گرون شه یا مثلا ازدواج کنم یا مثلا حقوقم کم شه یا هر اتفاق دیگه ای، ایا میتونم هر تعداد باری که میخوام درخواست تعدیل بزنم؟
۲. آیا زوجه هم میتونه درخواست تعدیل معکوس بزنه؟ مثلا اگر سکه ۱۰۰ تومن ارزون شه یا مثلا حقوق من ۱۰۰ تومن زیاد شه آیا اون هم میتونه بره درخواست بزنه که مثلا ۸ ماهی یه سکه رو بکنن ۶ ماهی یه سکه؟
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درهردوفرض عنوان شده امکان تعدیل هست

سلام
بله هر دو میتوانید درخواست تعدیل بزنید و هیچ محدودیتی ندارد

برای دادخواست تعدیل محدودیتی وجود ندارد، زوجه هم میتواند دادخواست تعدیل بدهد

سلام
بله مانعی برای درخواست تعدیل وجودندارد

خیر شما برای درخواست تعدیل محدودیت ندارید

درقانون جهت تعدیل اقساط ازسوی طرفین محدودیتی ذکرنشده

با سلام در قانون محدودیتی ندارد