دختر مجرد باکره در صورت شغل و بیمه و سن ۳۰ و تحصیل کرده؛ بدون اذن ولی میتونه ازدواج کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۷۸ #69214474

ایا پسر بالای ۱۵ سال نیاز به اجازه پدر دارد چون دفتر اسناد گیر داده میگه باید یا پدرت یا ۱۸ سال باشی...ایا دختر در اثر رابطه نامشروع بکارت از دست بده بازم نیاز به اذن ولی دارد یا اگر بر اثر تصادف و ورزش بکارت از دست بده چی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دختر باکره صرف نظر از سن و سال برای ازدواج نیاز به اذن پدر یا جد پدری دارد.

با سلام
دختری که باکرگی خود را از دست داده نیاز به اذن پدر ندارد
پسر بعد از سن ۱۵ سالگی میتواند بدون اذن ازدواج کند ولی تعیین مهریه با ولی است

با سلام
نکاح عقد میباشد و و یکی از شرایط صحت عقد رسیدن به سن قانونی است لیکن پسر ۱۵ سال نیازمند تنفیذ میباشد همچنین مادامی که دختر باکره باشد اذن و اجازه ولی برای ازدواج لازم است لیکن در صورت عدم باکره بودن، برای ازدواج دائم یا موقت نیاز به اذن و اجازه پدر نمیباشد

با سلام
اگر پدر با ازدواج وی مخالفت کند دختر می تواند با مراجعه به دادگاه ومعرفی پسری که می خواهد با او ازدواج کند مجوز ازدواج گرفته وبه دفتر ازدواج بدهد تا عقد خوانده شود

با سلام
در صورت اذاله بکارت به هر طریقی اذن پدر ساقط میگردد و در خصوص پسر می بایست دادخواست گواهی رشد نمایید !

با سلم و احترام
پسر با رسیدن به سن قانونی میتواند اقدام کند
اما دختر باکره جهت ازدواج نیاز به اذن پدر دارد و در صورتی که بکارت خود را در اثر دخول از دست داده باشد دیگر نیازی به اذن پدر ندارد

ازاله بکارت فقط اگر در اثر رابطه نزدیکی باشد موجب سقوط اذن پدر است مشروع باشد یا نامشروع.