مدرک مورد نیاز برای اثبات امر در دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵,۹۳۸ #68936

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدانم که ادله محکمه پسند برای دادگاه چه چیزهایی است؟
چند نفر که از همسر من طلبکار هستند،چندین بار به درب منزل آمده و موجب آبرو ریزی شده و حتی اتش هم روشن کردند.از انها شکایت کردیم .ولی بعد از چند جلسه دادگاه رفتن حالا داداگاه رای را به نفع آنها داده است،و نوشته شده به دلیل نداشتن ادله محکمه پسند.
در صورتی که هم گزارش پلیس،همسایه ها ،و فیلم روی پرونده موجود است.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بسته مورد ادله اثبات متفاوت است اقرار شهادت شهود سوگند سند علم قاضی و ..

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

باسلام
ادله اثبات دعوا ومحکمه پسند،درمرحله اول اقرار،اسنادومدارک،شهود،قسم،ودرآخرعلم قاضی که به عنوان دلیل محسوب می شودونحوه گزارش پلیس وشهادت شهوددرصدورحکم مؤثراست.

ادله محکمه پسند .شهادت شهود در پرونده شما میباشد

با سلام مهمترین دلایل اثباتی اقرار سند شهود و سوگند می باشد.

باسلام، چنانچه دادگاه به ادله ابرازی توجه ننموده باید در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی کنید البته باید دید که شهادت شهود به چه صورت و با چه کیفیتی بوده است

با سلام و احترام با توجه به توضیحات تان به نظر می رسد مستندات و قراین و امارات بر وقوع بزه انتسابی دلالت دارد در عین حال بدون ملاحظه محتویات پرونده از جمله نحوه گزارش پلیس ۱۱۰ و یا گواهی همسا یه ها و ...... اظهار نظر و مشاوره دقیق نمی توان انجام داد