آیا برای فروش باید هم مالیات بر ارث رو به نرخ روز پرداخت کنیم هم مالیات انتقال و یه هزینه هم برای انتقال در اداره اوقاف؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۶ #67900064

با سلام. قطعه زمینی ۳۰ سال پیش از پدربزرگم به مادر بنده ارث رسیده و پس از ۳۰ سال میخواد بفروشتش .متاسفانه بعد از فوت پدربزرگم مالیات بر ارث رو فراموش کردن و اصلا پیگیری نکردن. لازم به ذکر میباشد این زمین جزو اصلاحات عرضی و اوقافی میباشد. سوالی که بنده دارم اینه که آیا برای فروش باید هم مالیات بر ارث رو به نرخ روز پرداخت کنیم هم مالیات انتقال و یه هزینه هم برای انتقال در اداره اوقاف؟ چون اینجوری درصد زیادی شاملمون میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه نقل و انتقال رسمی نیاز به پرداخت مالیات بر ارث دارد.

با سلام
برای ماترک متوفی اگر سند رسمی باشد بایستی اقدام به پرداخت مالیات نمایید

اصولا مال وقفی قابلیت نقل و انتقال مالکانه ندارد یعنی فروش، معاوضه و امثالهم باطل است.

بله هر دو مالیات اعم از مالیات بر ارث و نقل وانتقال را باید پرداخت کنید

بله در اینصورت...هم مالیات بر ارث رو باید پرداخت کنید و هم مالیات بر انتقال و فروش ملک را..مالیات بر ارث برای املاک ۷/۵درصد ارزش منطقه ای ملک مربوطه خواهد بود

ملکی که دارای سند رسمی است برای انتقال سند رسمی هم مالیات بر ارث و هم مالیات بر نقل و انتقالات را باید بدهید

درود بر شما، بله در صورت فروش بایستی هم مالیات بر ارث و هم مالیات بر نقل و انتقالات را پرداخت کنید.