فسخ معامله خودرو ممکن می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۵ #65818509

من چند وقت پیش خودرو ۲۰۶ خریدم از نمایشگاه واسه سند و تعویص پلاک ۲ ماه مارو سر کار گزاشت بالاخره سند مدارک ماشین گرفتم وکالت داد به خانومم واسه تعویص پلاک یند قطعی منم خودرو فروختم به شخص دیگر هنوز تعویص پلاک نکردیم حالا خانومم میگه پشیمون شده میگه پول ماشین میدم ماشین برگزدون اون آقا قولنامه با من نوشته و میگه ماشین نمیدم ۱۷ تومن پولش چک داده واسه چند ماه دیگه حالا نه تعویص پلاک میاد نه ماشین میده آیا میشه کاری کرد یا نه میشه پس گرفت از اینور مهلت که وکالت داده بودن به خانومم داره کم کم تموم میشه لطفا راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه قولنامه به نام همسرتان بوده و شما اقدام به فروش کرده باشید معامله فضولی ست وباطل است و امکان درخواست ابطال وجود دارد
ولی اگرقولنامه به نام خودتان بوده که دیگر موجبی برای فسخ وجود نخواهد داشت .

اگر قولنامه به نام همسرتان بوده و شما اقدام به فروش کرده باشید معامله باطل می باشد در ضمن برای منقضی نشدن وکالت نامه میتوانید سند را به نام همسرتان منتقل کنید تا در زمان وصول ثمن معامله بتوانید وکالت انتقال به خریدار بدهید.

با سلام..

در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه خودرو بنام همسرتان باشد و شما هیچ سمتی همچون وکالت و یا اختیار فروش و غیره نداشتید، معامله فوق اصولا باطل می باشد..
ولی اگر خودرو بنام خودتان باشد، دیگر موردی برای فسخ وجود ندارد..
موفق باشید..

با توجه به صورت سوال از لحاظ حقوقی شما اقدام به معامله فضولی نموده اید و در صورت رد معامله از سوی همسرتان قرارداد منتفی میشود ولی این نکته رو مدنظر داشته باشید که با تحقق شرایطی خریدار میتواند علاوه بر استرداد ثمن معامله،خسارات یا به اصطلاح غرامات را از شما مطالبه نماید

باسلام
بایستی عرض شود در صورتی که مبایعه نامه بنام همسرتان بوده باشد و شما اقدام به معامله نموده باشید این معانله باطل بوده است

گر قولنامه به نام همسرتان بوده و شما اقدام به فروش کرده باشید معامله باطل می باشدو درخواست ابطال متصور نیست ولی قولنامه اگر به نام خودتان بوده که دیگر دلیلی برای فسخ وجود نخواهد داشت

فسخ معامله بر خلاف اصل لزوم و صحت قراردادهاست و ولکن نمیتوانید معامله را فسخ کنید چرا که اگر معامله فسخ گردد امکان طرح شکایت کیفری فروش مال غیر برای شما هست،
برای منقضی نشدن وکالت نامه میتوانید سند را به نام همسرتان منتقل کنید تا در زمان وصول ثمن معامله بتوانید وکالت انتقال به خریدار بدهید.