با عرض پوزش ازار جنسی و نزدیکی از راه مقعد دلیل بر طلاق از طرف زن میشود.

پرسیده شده
۶۹ پاسخ ۴۳,۱۸۲ #6403

بنده سوالی کردم راجع به ضرب و شتم و ازار جنسی و توضیح دادید که مدرک بابت ضرب و شتم باید داشته باشم ..با توجه به پاسخ شما بنده از قبل پرونده در دادگاه دارم که با رضایت بسته شده و اینک شوهرم با زدن به سرم و ضرب و شتمهایی که دور از چشم پزشکی قانونیست به کتک زدن ادمه میدهد میخواستم ببینم ایا به خاطر ازار جنسی فوق تقاضای طلاق دهم کافیست یا میتونم پرونده های قبل را جاری کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید با تهیه مدارک و اثبات عسر و حرج به حدی که قابل تحمل نباشد و‌ بیم جانی داشته باشید میتوانید طلاق بگیرید

با سلامبا توجه به توضیحات شما تنها دلیلی که به شما حق طلاق می دهد ضرب و جرح است و می توانید به پرونده قبلی و گواهی قبلی پزشک قانونی مبنی بر ضرب و جرح که مکرر صورت گرفته است استناد نمایید.

باسلام ...اگر مورد فوق به صورت مستمر و با خشونت باشد و در پزشکی قانونی موارد تایید شود ...بله می تواند از موارد عسر و حرج باشد

گر نزدیکی از راه مقعد به اجبار باشد واستمرار بر عمل باشد که از مصادیق عسر وحرج است وحتی ضرب وشتم که به تایید پزشکی قانونی رسیده باشد با ارائه گواهی میتوان درخواست طلاق داد .

با سلام بله میتوانید اقدام کنید

بااحترام
باید از طریق پزشک قانونی اثبات این امر شود

عرض ادب
نزدیکی مستمرازطریق مقعدازمصادیق عسروحرج میتواندباشدواینکه ضرب وجرحم بااثبات ازسوی پزشکی قانونی میتواندازموجبات صدورحکم طلاق شود