زمین تصرف شده و ما شکایت کردیم ولی از ما تقسیم نامه میخوان راه حل پیشنهادی چی میتونه باشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۹ #63656600

سلام خسته نباشین
سال ۱۳۵۵ ما یه زمین کشاورزی ۳۰۰متری خریدیم قولنامه ای که ماک زمین رو قطعه های ۲۰۰متری تبدیل کرده بود و فروخته بود (ما یک قطعه ۲۰۰متری کامل و نصف یک قطعه که میشود ۱۰۰متر خریدیم مجموعا ۳۰۰متر) سال ۹۰سند قطعی بصورت ۳۰۰سهم مشاع از ۱۲۰۰۰۰ سهم گرفتیم .الا زمین تصرف شده و ما شکایت کردیم ولی از ما تقسیم نامه میخان درحالی که تقسیم نامه وجود نداره سال ۵۵ مالک خودش ب قطعه های ۲۰۰ تفکیک کرده و تو اداره و جایی ثبت نکرده(ان زمان مرسوم نبود ثبت بشه) راه حل پیشنهادی وکلا چی میتونه باشه؟؟؟ اطلاعات اضافی اینکه زمین در طرح روستا قرار دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقسیم نامه جز مدارک هست و باید ارائه شود.

باسلام املاک مشاعی تمام شرکا در جریان مال مشاع شریک هستند اینجا هم به همین صورت است و حتما باید تقسیم نامه وجود داشته باشد

با سلام ...
اگر شخص متصرف از مالکین نباشد ؛ رفع تصرف امکان پذیر است در غیر اینصورت می بایست تقسیم نامه ارائه دهید.

چه دعوایی طرح کردید؟ در هر صورت چون ملک مشاعی کسی حق تصرف بدون اذن سایر مالکین رو نداره، اما برای تقسیمی که در محل ملک خودتون دارید از شاهد یا اسناد دیگه ای که دارید استفاده کنید. باید دعوای جداگانه مطرح کنید.

باسلام
در هرصورت الان شما سند مشاعی دارید وملک که تصرف شده اگر طرف دارای سهم مشاعی در سند نداشته باشدراحت رفع تصرف می شود در غیر اینصورت باید تقسیم نامه داشته باشید ویا تصرف سابق خود را دران قسمت ثابت کنید

مالکیت شما مشاعی بوده و در جزء جزء زمین شریک هستید . برای درخواست رفع تصرف حتما باید تقسیم نامه وجود داشته باشد .

تقسیم نامه می بایست ارائه شود