حذف پیشوند سید از نام به چه صورتی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۲۱,۲۵۸ #62826

با سلام
با وجود این که در سایت ثبت احوال ذکر شده "ذکر سیادت در اسناد سجلی ساداتی که سیادت آنان در اسناد سجلی پدر و یا جد پدری مندرج باشد و یا سیادت آنان با دلائل شرعی ثابت گردد الزامی است ، مگر کسانیکه خود را سید ندانند و یا عدم سیادت آنان شرعا احراز شود . " آیا راهی وجود دارد که بتوان پیشوند سید را حذف نمود؟ با توجه به این که گفته شده مگر خود را سید ندانند، آیا می توان به این بند استناد کرد و تقاضای حذف داشت؟
شایان ذکر است شناسنامه پدر اینجانب پیشوند سید را ندارد لیکن پدربزرگم دارد.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در شناسنامه پدرتان ذکر نگردیده میتوانید درخواست حذف نمایید

با سلام
باتوجه به اینکه کلمه سید در شناسنامه پدرتان درج نگردیده ، شما میتوانید تقاضای حذف آنرا بنمایید از اداره ثبت احوال.

با سلام، به ثبت احوال مراجعه کنید

به اداره ثبت احوال مراجعه و پیگیری کنید

با سلام
بله ، به اداره ثبت احوال محل زندگی خود مراجعه نمایید.

میتونید از طریق ثبت احوال اقدام کنید

با سلام سیادت داشتن خود به نوعی افتخار و تمایز است بهرحال امکان حذف وجود دارد.