آیا این پرونده مشمول اعاده دادرسی است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۹ #60511992

باسلام خدمت کارشناسان و وکلای محترم.اینجانب در دادگاه بدوی و دادگاه تجدید نظر محکوم به پرداخت دیه شدم.متن رای انشاء شده خلاصه شده:/در خصوص اتهام شما بر ایراد ضرب وجرح عمدی نسبت به شکات،هر چند متهم گواهانی دارد که به صحت ادعای وی گواهی دادند که صدمات وارد شده در اثر چرخاندن زنجیر توسط شاکی وبرخورد به سر فرزندش بوده ولی شاکی نیز گواهانی دارد که صدمات وارد شده از جانب متهم می باشد با توجه به تعارض مودای گواهان، دادگاه گواهی گواهان دو طرف را از عداد دلایل خارج وبا توجه به محرز بودن اصل درگیری وتشخیص لوث واتیان سوگند شکات، بزه انتسابی محرز بوده/البته اصل درگیری محرز بوده،چون بنده نیز دعوی متقابل نموده وایشان را محکوم نمودم.ولی به تازگی بنده در دادسرا با دلایل ومدارک ،کذب بودن گواهی یکی از گواهان شاکی را ثابت نمودم وایشان اظهار نمودند که شاکی از ایشان خواستند اینگونه گواهی دهم!آیا رای دادگاه بدوی تغییر خواهد کرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
رای برحسب قسامه صادر شده نه شهادت شهود

با سلام.درصورتی که رای صادره قطعی نشده است می توانید اعتراض نماییدالبته با مدارک ومستندات لازم اقدام نمایید

با سلام
با توجه به اینکه اتهام براساس تشخیص لوث واتیان سوگند ثابت شده و شهادت شهود از عداد دلایل خارج و رای دادگاه متکی بر شهادت شهود نبوده است به نظر می رسد اثبات شهادت کذب ،کمکی نخواهد کرد.

سلام
می توانید اعتراض نمایید

با درود میتوانید اعتراض کنید

امکان اعتراض وجود دارد ....

با سلام پرونده نیاز به بررسی دقیق دارد.