میشود بدلیل بیماری طلاق گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۴ #60166936

سلام همسر بنده به بیماری وگنر مبتلاس
میشود با این بیماری طلاق گرفت؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
زوجه با توجه به شروط دوازده گانه ی سند ازدواج فقط در صورت داشتن بیماری عنن ومقاربتی و عقیم بودن زوج می تواند تقاضای طلاق کند مگر اینکه دلیل محکمه پسند داشته باشی که به علت این بیماری در ارامش نیستی اقدام کنی

خیر این بیماری شوهرشما حق طلاقی برای شما ایجاد نمی کند وقابل درمان است

سلام
بیماری مذکور موجب ممانعت از ادا وظایف زوجیت نمی شود.

با سلام
بیماری وگنر جزء یکی از گروه های بیماری واسکولیت شمرده می شود. در این بیماری ما با التهاب عروق کوچک دستگاه تنفس فوقانی و تحتانی و هم چنین التهاب کلیه ها روبه رو هستیم.
خیر ، این بیماری دلیلی بر خواسته طلاق نخواهد بود مگر اینکه به هر دلایلی سبب عسر و حرج گردد .

با سلام..
در صورتیکه بیماری مذکور موجب ایجاد مشکلات و اختلالات عمده در برقراری رابطه جنسی فیمابین گردد و شرایط ادامه زندگی را برایتان غیر قابل تحمل نماید، از موارد عسر و حرج محسوب و شما می توانید به استناد به تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی تقاضای طلاق خود را در دادگاه مطرح نمائید..

سلام درصورتیکه بیماری مذگور نسبت به شما عارضه ای داشته باشد واز لحاظ مقاربتی در مضیقه باشید دادخواست عسر و حرج بلحاظ روابط زناشویی تقدیم نمایید درصورتیکه پزشگی قانونی ادعای شما را تایید وبیماری شوهرت را مضر به شما تشخیص دهد حکم طلاق شما صادر می شود

بیماری فوق الذکر که با نام علمی گرانولوماتوز وگنر Wegener's granulomatosi، که امروزه تحت عنوان جدید «گرانولوماتوز همراه با پلی آنژئیت» خوانده می‌شود، واسکولیت سیستمیک مزمنی است که عروق با اندازه کوچک تا متوسط را غالبا در دستگاه تنفسی فوقانی (بینی و سینوس‌ها)، دستگاه تنفسی تحتانی (ریه‌ها) و کلیه‌ها درگیر می‌نماید. لذا با توجه به قابلیت آسیب در ارگان‌های حیاتی بدن جز بیماری‌های بسیار جدی محسوب شده که نیاز به فرونشانی طولانی مدت سیستم ایمنی بدن دارد و خوشبختانه این بیماری به درمان دارویی به خوبی جواب داده و قابل کنترل می‌باشد و از جمله بیماری های مانع نزدیکی نیست و همان گونه که ذکر شد صرفا سیستم ایمنی بدن را درگیر مینماید پس با توجه به قابلیت درمان ان حق طلاق به زوجه نمیدهد مگر انکه به صورت علت و معلول باعث عدم ایجاد رابطه زناشویی به صورت مستمر ودر دراز مدت گردد.