آیا بدون شاهد میشود اثبات ضرب و جرح را کرد؟

پرسیده شده
۴۷ پاسخ ۶۳,۵۹۴ #60053

سلام و وقت بخیر ممنون از جواب سوال قبلی.من طی یک در گیری که منزل برادر خانم بنده اتفاق افتاد شاکی شدم گه در همین بین با چوب و اچار بنده را تا حد مرگ کتک زدن که نمیدونم چند دقیقه و بیهوش شده بودم ولی خانم بنده و خانواده برادر خانم شاهد این قضیه بودن که بردار خانمهایم در اداره پلیس امنیت احظار کردن که شاهد دارن که در جایی دیگر بودن و خانمم اعلام کرد که اصلا من رو در این روز ندیده است (چون من و خانم مشگل خانوادگی و دادگاه داریم).ولی هنوز دادگاه شروع نشده ولی شاهدی در این بین جز اینا ندارم که اصلا تو دادگاه نمیتوان به ایشان استناد کرد.ولی وکیلم گفته من ثابت میکنم وهمچنین چون من در بیمارستا بودم پدرم بجای بنده شکایت کرده ولی هیچ احظاریه توسط پلیس تنظیم نشده هرچند که در جریان بودن.و بعد 14روز ازم احظاریه گرفتن.در طی این چند روزکه پلیس به منزل بردار خانمم مراجعه نکرده بود آنها همه چیز رو تمیز کرده بودن حتی همه اچار ها رو با نفت شسته بودن.الان ترسم از اینه که اینا به دروغ قسم بخورن چون اعلام کردن که ما نزدیم کس دیگه این کارو کرده. اگه ممکنه راهنمایم بفرماید.در ظمن طبق برگه پزشگ قانونی تقریبا دیه 120میلیون بوده...

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شهود یکی از ادله اثبات دعوا می باشد و درصورت نداشتن شهود به سایر مدارک و مستندات استنادنمایید.

با درود حتما نیاز به شهادت نیست دادگاه باید به استناد دیگر مستندات رای صادر نماید

بادرودوسلام عدم شاهد دلیل قطعی بررد شکایت نمی باشد.

با سلام
شما باید دردادگاه محکم وراسخ واقعیت را بگویید وبرای آن قسم بخورید. بهرحال راههای دیگری هم هست.

با درود و احترام

شهود می تواند یکی از ادله باشد و ادله دیگری نیز می تواند بار اثبات داشته باشد.

اثبات دعوا با داشتن شهود راحتر است ولی عدم نبودن آن دلیل بر رد شکایت شما نیست
میتوانید از ادله اثبات دیگری مثل قسامه استفاده کنید

با سلام
نبودشاهد دلیل قطعی بررد شکایت نیست .
با احترام حاجی زاده