اگر یک واحد راضی نباشد آیا میتوانند شبها درب ورودی ساختمان قفل کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۹۸ #59202758

در یک ساختمانی ۶واحدی زندگی میکنم که من صاحب خانه هستم، ساکنین دیگر سه واحدش مستاجر و دو واحد دیگر هم صاحب خانه هسنتد. یکی از مستاجرین و بدون اینکه به توافق برسیم کی مدیر ساختمان بشه بدون اطلاع و رضایت من ایشون شده مدیر ساختمان فقط از طریق دو ساکنین که صاحب خانه هسنتد و ازشم می ترسند چون آدم شری است این مستاجر را مدیر ساختمان کردند و به دیگر ساکنین ساختمان اطلاع داده که من شدم مدیر ساختمان ، بعدمدیر ساختمان بازم بجای اینکه در مورد قفل کردن یا نکردن درب ورودی ساختمان به توافق برسیم سر خورد به بقیه همسایه ها گفت شبها درب ورودی ساختمان را قفل کنیم ، دو واحد راضی هستند، دو واحدی هم که مستاجر هستند چیزی نمی تونند بگنند و مجبورند درب را قفل کنند، اگر پنج واحد راضی باشند برای قفل کردن و یک واحد راضی نباشد برای قفل نکردن آیا بازم باید درب ورودی هم باید قفل کنند، آیا تبصره یا ماده وجود دارد که برای قفل نکردن درب ورودی ساختمان، آیا مستاجری که میخواهد مدیر شود حتی یک نفر هم که صاحب خانه باشد و راضی نباشد میتواند مدیر شود برای این هم تصبره یا ماده وجود دارد

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تمامی تصمیمات در خصوص ساختمان نیاز به تصویب اکثریت مالکین است

باسلام . هر اقدامی در ساختمان که با حقوق ساکنین مرتبط باشد می بایست از طریق اعلام رضایت اکثر ساکنین انجام گیرد

سلام.نیاز به رضایت ساکنین میباشد....

با رضایت تمام ساکنین میسر است

سلام وقت بخیر
نیاز به رضایت ساکنین میباشد.

با درود به رضایت ساکنین نیاز است

با سلام با رضایت تمام ساکنین امکانپذیر است