چه جوری ثابت کنم که تهدید شدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۲۷ #58078038

اسناد ماشینی که به نام من بوده رو شخصی که با پستچی آشنا بوده، از پستچی گرفته. و حالا تهدیدم میکنه و تحویل نمیده . چه کنیم؟ معاون اداره پست قبول کرده اشتباه کردن و گفته ازش میگیره. اما بعیده که به اونا تحویل بده. اون شخص یک ریال هم بابت اون ماشین پرداخت نکرده. ماشینو رئیسش زده به نام من..
اگه من به جرم تهدید کردنم و... ازش شکایت کنم چه جوری میشه ثابت کنم؟؟ میشه استناد کنم به دوربین های مغازه شون و خیابون؟؟ چون با زور دوتایی منو بردن داخل مغازه شون.. و اگه به چند جرم ازش شکایت کنیم و ثابت نشه باید خسارتی بدم؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به دوربین مدار بسته، به شهود و دیگر مستندات میتوانید استناد نمایید

اگر مدارک رسمی به اسم شماست جای نگرانی نیست حتی اگر برنگردد المثنی بگیرید چون سند اصلی حتی در تصرف هم باشد، اختیار قانونی از قبیل حق رهن و غیره به وی نمی دهد و اماره تصرف در اینجا قابل استفاده طرف نیست.

سلام
برای اثبات نیاز به اداره قانونی دارید مانند شهادت یا ایراد یا سند یا فیلم

با سلام شما به بازرسی پست مراجعه کنید و جریان را بگویید

ابتدا از طریق اظهارنامه و در صورت عدم اقدام از سوی وی دادخواست استرداد اسناد را مطرح کنید

درود
می توانید به جرم تهدید با داشتن دلایل و مدارک شکایت کنید.

درود:از طریق اظهارنامه تقاضای استرداد نمایید. ۲.درصورت عدم موثر بودن از طریق دادخواست مطالبه نمایید ،چنانچه دلایل وشهودی دارین اراعه دهید.
۳.در مورد تهدید میتوان از طریق دوربین ،یا شهادت شهود وغیر و ...استناد کرد.