شرایط لغو تعهد آموزش و پرورش

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷,۷۵۷ #5667

درود
بنده ورودی 91 دانشگاه تربیت معلم هستم. از بهمن سال 1391 مشغول به تحصیل هستم و از فروردین 92 ماهانه حقوق 320 هزارتومان از وزارت آموزش و پرورش دریافت کرده ام. درحال حاضر به دلایل شخصی قصد انصراف از تربیت معلم را دارم اما بدیل تعهد خدمت که در ابتدای خدمت اخذ کردند درخواست پرداخت 2 برابر میزان پولی شده اند که طی این مدت بنده دریافت کردم
( ماده 5 قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش )
حال سوال بنده از شما این هست که آیا راهی هست که بتوان فقط اصل پول دریافتی را به پرداخت کرد و 2 برابر آن ( که واقعا پول زیادی هست ) را پرداخت نکرد؟
بصورت جدی پیگیر این مسئله هستم و این پیام صرفا جهت دریافت مشاوره نیست پس لطفا با رعایت تمامی جوانب پاسخ دهید
موفق و موید باشید

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق تعهد مکلف ب پرداخت هستید

با درود وفق تعهد می‌بایست عمل شود یا موافقت آنان را جلب نمایید

متاسفانه باید بر اساس تعهد خدمتی که داده اید عمل نمایید مگر اینکه بنا به دلایل توجیهی از مقام ذیصلاح دستور در خصوص بخشش قسمتی از جریمه پرداختی را اخد نمایید .

اسخ به سوال شما در حیطه وظابف اداره کار می باشد.

بادرود.بعید میدانم باوجود قرارداد فی مابین بتوانید به خواسته خودتون برسید.به نظر من باید با همانجا ویادستور مقامهای بالا جهت عدم اخذ مازاد رو بگیرد .امکانش دردادگاه خیلی کم است

سلام و ادب با توجه به تعهد کتبی خیر امکان دور زدن آن وجود ندارد

سلام
چون تعهد رسمی در اول شروع به تحصیل از شما اخذ شده است راهکاری برای کم شدن میزان خسارت وجود ندارد. ولی امکان تقسیط آن وجود دارد.