با رضایت مالکین میتوان در حیاط خودرو را پارک کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۷۸۶ #53291

با سلام و تشکر از پاسخ سوال . وقتی ساختمانمان دارای پارکینگ مسقف در پیلوت هست و برای هر 5 واحد مطابق با سند هر واحد جای خودرو وجود داره آیا همسایه ها حق پارک ماشین دوم (تاکید میکنم خودروی دوم ) در حیاط را دارند؟ وآن هم در حالی که پارک خودروی همسایه (مالک طبقه اول) در حیاط کاملا ایجاد مزاحمت برای واحد همکف (واحد من که هم سطح حیاط است و عملا اتاق خوابهایم چسپیده به حیاط هستش) می کند . در ضمن من حاضرم از پارک خودروی خودم در حیاط بگذرم و پارکینگ مسقف احداث شده توسط خودم در حیاط را تخریب بکنم و من هم خودروم را در پارکینگ پیلوت بذارم؟ آیا با این شرایط که دیگر من هم در حیاط ماشینم را پارک نکنم می توانم مانع پارک سایر خودروهای همسایه ها (البته فقط یکی از واحدها خودروش را پارک می کند ) باشم ؟با سپاس مجدد از شما دوست عزیز

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشاعات ساختمان قابل استفاده اختصاصی نیست مگر با رضایت تمامی ساکنین ساختمان .

بسمه تعالی: با توجه به فرض سوال : هر مالک در آپارتمان حق یک واحد پارکینگ در قسمت مشاعات پارکینگ دارد ونمیتواند از مشاعات دیگر مانند حیاط منزل ولو با داشتن فضا استفاده نماید و یا تصرف و تغییری دهد مگر با رضایت کلیه مالکین و مجوز شهرداری( در صورت تغییر کاربری). در صورت بروز مشکل با عنوان ایجاد مزاحمت و تصرف غیر قانونی در دادسرا طرح شکایت میتوانید بکنید .البته نظر حقیر ملاطفت و مهربانی و گذشت است و توافق .. والله و اعلم

حیاط جزء مشاعات بوده و دخل و تصرف ان صرفا با رضایت کل مالکین خواهد بود

خیر هیچ یک از واحدها نمیتواند در مشاعات تصرفی کند که بدون رضایت واحدهای دیگر میباشد به دلیل اینکه حیاط جزء مشاعات میباشد. لذا فقط در صورتیکه میتوانید در قسمت مشاع آپارتمان پارک کنید که تمامی مالکین دیگر رضایت دهند.