شورای حل اختلاف دستور تخلیه می دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۱۹۸ #52471081

با سلام.بنده ملکی را به شخصی به مدت شش ماه اجاره دادم.دلیل قرارداد شش ماهه هم این بود که بعد از انقضای قرارداد به ملک خود نیاز داشتم.حال ایشان ملک را تخلیه نمی کنند و میگویند به دلیل کرونا باید با ۲۰ درصد تمدید کنید و برو شکایت کن.الان در خانه فامیل ساکن شده ام. چه طور میتوانم اثبات کنم خودم به ملکم نیاز دارم؟شورای حل اختلاف دستور تخلیه می دهد؟ و چقدر طول میکشد؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دراین شرایط بستگی ب نظر شورا دارد ک دستور تخلیه صادر کنند یا خیر به دلیل شیوع بیماری کرونا اغلب دستور تخلیه نمی‌دهند. موفق باشید.

با سلام
دستور تخلیه در این برهه زمانی شیوع بیماری کرونا ، صرفا بر اساس برخی شرایط و ضوابط صادر خواهد شد

سلام
با مراجعه به شورای حل اختلاف دستور خود را مطرح نمایید و در این شرایط حداقل ۲ ماه زمان میبرد تا دستور صادر شود

با سلام دادخواه محترم علاوه دستور العمل تمدید عین مستاجر ه برای طرفین لازم الاجرا می باشد و با وصف اینکه رویه واحدی در شورای حل اختلاف در این خصوص وجود ندارد بعلاوه برای صدور دستور تخلیه فوری الزاما امضای دو شاهد ذیل اجاره نامه می باشد در غیر این صورت با انقضای مدت قرار داد اجاره باید دادخواست فسخ تقدیم نمایید

متاسفانه متعاقب دستورالعمل ستاد ملی کرونا صدور دستور تخلیه مبتلا به برخوردهای سلیقه ای شده و نمیتوان قاطعانه در این مورد اظهارنظری نمود . بعضی از شوراها کمافی السابق دستور تخلیه می دهند و بعضی نیز ضوابط ستاد ملی را رعایت کرده و دستور را تنها در آن چارچوب صادر میکنند . به لحاظ قانونی مصوبات ستاد ملی کرونا در حکم قانون بوده و لازم الاتباع است .