آیا من با وجود جدا سازی و رضایت اکثریت ساکنین در دو سال پیش الان باید پول شوفاژ خونه بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #51924334

سلام
سوالی داشتم در رابطه با شارژ ساختمان ما در ساختمونمون مدیر ساختمون نداریم و بنده اینجا مالکم واحدی که مستاجر هست مسعول پرداخت هزینه ها شده و با اینکه لوله های گاز و شوفاژ خانه را با رضایت اکثریت ساکنین دو سال پیش جدا کردم, بعد دو سال جدا سازی به من میگن ما لطف میکنیم پول شوفاژ خانه از تو نمیگیریم, آیا من با وجود جدا سازی و رضایت اکثریت ساکنین آپارتمان در دو سال پیش الان باید پول شوفاژ خونه بدم؟ از طرفی بابت هر هزینه نوسازی تو ساختمون مثلا نصب آیفون های جدید و دوربین دار, برای بی احترامی بمن میگن تو اینجا حقی نداری و نمیتونی بگی با مبلغ شارژ و نصب آیفن دوربین دار موافق نیستی و هر پولی ما تعیین میکنیم باید بدی من اینجا مالکم و الان ده ساله با وجود عدم رضایت هزینه هارو پرداخت کردم با وجود بی احترامی. میخوام بدونم من به عنوان مالک حقی در اعلام عدم رضایت مبلغ شارژ ساختمان ندارم؟
و اینکه در یک ساختمان بدون آسانسور هشت واحدی, حداکثر موجودی هر واحد تو صندوق ساختمون چقدره؟و اینا چقدر میتونن برای من ماهانه شارژ تعیین کنن؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانونهرگاه یک آپارتمان یا یک محل کسب دارای مالکین متعدد باشد مالکین یا قائم‌مقام قانونی آن‌ها مکلفند یک نفر نماینده از طرف خود برای‌ اجرای مقررات این قانون و پرداخت حصه مخارج مشترک تعیین و معرفی نمایند در صورتی که اشخاص مزبور به تکلیف فوق عمل نکنند رای اکثریت‌ بقیه مالکین نسبت به تمام معتبر خواهد بود مگر این‌که عده حاضر کمتر از ثلث مالکین باشد که در این صورت برای یک‌دفعه تجدید دعوت خواهد شد. شما حق دسترسی به حسابها را نیز دارید و مبلغ شارژ بر حسب هزینه ها تعیین میشود و چون ۸نفر مالک دارد رای اکثریت معتبر است و میتوانید درخواست تعیین مدیر برای ساختمان نمایید

سلام
چنانچه در مجمع عمومی ساختمان تصویب شده باشد که هر یک از مالکین می توانند می توانند تاسیسات خود را جدا کنند این تصمیم برای همه شرکا لازم الاجرا است و شما میتوانید تاسیسات خود را جدا و الزامی به پرداخت هزینه برای تاسیسات مذکور ندارید
اما چنانچه شخصا و بدون موافقت و تصویب مجمع عمومی مالکین این کار را انجام داده باشید به ناچار باید به سهم خود از هزینه های مشترک را بپردازید و اینکه از تاسیسات مشترک مانند آب گرم و تهویه استفاده بنمایید یا ننمایید تاثیری در این مورد ندارد
لطفا برای اطلاع بیشتر از حقوق و تعهدات مالکین آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها و نیز خود قانون تملک اپارتمانها را بگیرید و مطالعه کنید این مقررات را می‌توانید از طریق اینترنت اخذ و ملاحظه کنید یا کتاب جیبی آن را از انتشارات فروشندگان کتب حقوقی بگیرید.