آیا تا پرونده شکایت سرایدار در وزارت کار و امور اجتماعی مختومه نشود، میشود سرایدار جدیدی استخدام کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۸ #51005326

سلام،
مدیر ساختمان از ابتدای سال جدید با سرایدار به توافق برای ادامه‌ی همکاری نرسید. ایشان هفت سال سرایدار بودند و با خانواده همانجا سکونت داشتند. طی هفت سال بیمه شده بودند و حقوق ماهانه دریافت میکردند.
مدیر با مراجعه به دفتر قضایی اظهارنامه‌‌ی رسمی مبنی بر اتمام همکاری با ایشان تنظیم کردند و خواهان تخلیه واحد سرایداری شدند. ابلاغیه بدست سرایدار رسید اما او واحد را در موعد مقرر تخلیه نکرد و به اداره کار مراجعه و طرح شکایت کرد. پرونده ایشان، بدلیل اینکه مدیر ساختمان از روی خصومت شخصی تقاضای دریافت اجرت‌المثل و جریمه هم کرده‌ است، بعد از حدود هشت ماه هنوز مختومه نگشته است.
ضمنا، سرایدار سه ماه پس از اتمام مهلت تخلیه، واحد را تخلیه کرد و رفت.
حال باتوجه به اینکه وجود سرایدار برای ساکنین یک ضرورت است و واحد سرایداری هم خالی است، آیا مدیر میتواند با سرایدار دیگری قرارداد ببندد و ایشان را بعنوان سرایدار ساکن کند؟ یا باید پرونده سرایدار قبلی مختومه گردد و آنگاه امکان آوردن سرایدار جدید میسر میشود؟

ممنون از توجه و وقت شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مشکلی نیست دوست عزیز

سلام
مانعی وجود ندارد. ‌‌‌

باسلام بله امکان پذیر می باشد ومانعی وجود ندارد.

بستگی به تصمیم متخذه در مجمع عمومی مالکین و حدود اختیارات تفویضی به مدیر دارد .

با سلام،مانعی نیست...

با درود منعی نیست....

بله مانعی وجود ندارد. ‌‌‌