پس از چه مدتی می توان درخواست الزام به انجام تعهد پیمانکار را داد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۵ #50673479

سلام
در قرارداد پیمانکاری قرار بوده که پیمانکار ظرف مدت یک سال پروژه ساختمانی را انجام دهد حالا یک ماه گذاشته و هیچ گونه فعالیتی انجام نداده،میخواستم ببینم پس از چه مدتی می توان درخواست الزام به انجام تعهد پیمانکار را داد؟آیا باید تا آخر یک سال صبر کرد یا...؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما میبایست تا پایان مهلت قررداد صبر نمایید و در صورت عدم اقدام بعد مهلت می توانید اقامه دعوی نمایید

درود
طبق مفاد قرارداد باید عمل شود و پس از اتمام مهلت مقرر دادخواست داد.

سلام
اگر برنامه زمان بندی ارائه نموده است طبق همان برنامه میتوانید مراتب عدم اقدامات را تامین دلیل نموده و در صورتی که ضمانت اجرایی برای تخلف از انجام تعهد در نظر گرفته شده است ، نسبت به آن اقدام نمایید
بطور کلی اظهارنظر منوط به بررسی قرارداد است

طبق قرارداد بین شما پس ازاتمام یکسال درصورتی که تحویل ندهد دادخواست الزام به انجام تعهد وتحویل مبیع تقدیم کنید

طبق مفاد قرارداد باید عمل شود و پس از اتمام مهلت مقرر دادخواست داد.

درود
اگر مدت منقضی شده الزام به انجام تعهد دهید.

پس از گذشت مدت مذکور می توانید اقدام نمایید