خودرو خریداری شده را تحویل نمیدهد؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۵۷۷ #50112029

با سلام خدمت شما عزیزان
خودرویی خریداری کردم و پس از تسویه حساب کامل در محضر بصورت وکالت بلاعزل دائم و مهلت تعویض پلاک یکماه گرفتم ولی بعد از تنظیم سند ایشان از تحویل دادن خودرو و مدارک ان خودداری کرده بارها به ایشان تذکر داده با مامور به جلو منزل ایشان رفتم ولی بی فایده بود...دادخواست الزام به سند قطعی دادم ولی وقت رسیدگی برای یکماه و ۵ روز دیگر تعیین شده...خب وقت تعویض پلاک تموم میشه دوم اینکه معلوم نیست تو این یکماه چه بلایی سر ماشین بیاره خواهشا راهنمایی بفرمائید . چیکار کنم که زودتر به حق خود برسم یا حداقل خودرو را توقیف کنم که نتواند از خودرو استفاده کند.متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تحویل مبیع به طرفیت ایشان مطرح کنید

بادرودوسلام دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم و تنظیم نماییدازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید

سلام
دادخواست الزام به تحویل خودرو ارائه دهید .

با درود الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید

درود بر شما .میبایست دادخواست الزام به تحویل مبیع را مطرح کنید

دادخواست اثبت بیع و الزام به تحویل مبیع.