من الان به پول احتیاج دارم باید منتظر بمونم ببینم کی فروخته میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۷ #49787332

با سلام
از مادر بنده یه مغازه به ارث رسیده که با خواهر و برادرم به تفاهم نرسیدیم برا فروشش.بعدش مجبور شدیم به مزایده بذاریم بعد از کارشناسی به قیمت ۲ میلیارد ملک به مزایده رفت و مراحل مزایده انجام شد ولی با توجه به کسادی بازار خریداری پیدا نشد.میخوام بدونم من الان به پول احتیاج دارم باید منتظر بمونم ببینم کی فروخته میشه؟اومدیم تا پنجاه سال دیگه کسی خریدار پیدا نشد خب من باید همینجور بمونم؟ راهی نیست که من بتونم سهم خودمو بفروشم

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان فروش سهم خودمی باشد.

سلام متاسفانه باید منتظر بمانید و مشتری پیدا کنید یا خود ملک را خریداری کنید

درود بر شما . میتونید چنانچه قصد فروش سریعتر دارید به ورثه یا فرد دیگری پیشنهاد مبلغی پایین تر از قیمت کارشناسی بدهید

سلام
اگر عجله دارید می توانید خودتان مشتری پیدا نمایید.

با درود چاره جز صبوری نیست لیکن امکان فروش سهم خود وجود دارد

با سلامپ
در صورت تمایل ورثه به خرید سهم شما می توانید سهم تان را به آنها انتقال داده و وجه آن را دریافت نمایید و یا به هر شخص ثالثی انتقال دهید ولیکن نمی تواتید به تصرف مادی خریدار دهید.

سلام تامل فرمایید چاره ای نیست