میتواند قیومیت مادربزرگ را سلب و به مادر بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۹۹ #48676237

چنانچه پدر و پدربزرگ در قید حیات نباشند و قیومیت را مادر بزرگ طفل گرفته باشد و محل زندگی ما در طفل با پدر معتاد خود با شد و در همان منزل برادر وی هم که دارای چند پرونده دعوا و ضرب و شتم نیز هست آیا دادگاه میتواند قیومیت مادربزرگ را صلب و به مادر بدهد

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عزل قیم در قانون شرایطی دارد که مربوط به شخص قیم می باشد..واین شرایط اطرافیان قیم را در بر نمی گیرد مگر اینکه عدم لیاقت یا توانایی قیم در اداره امور مولی علیه برای دادگاه اثبات شود و قیم قابل عزل می شود..در مورد سوال شما ،موارد مطروحه صراحتا موجب عزل قیم نیست مگر اینکه ،مادر بزرگ اقداماتی انجام دهد که شرایط قیم بودن ،من جمله صفت امین بودن ویا دیگر صفات لازم برای قیمومت را از دست بدهد.

با توجه به نظر قاضی و بررسی موارد عزل ممکن است مادر بزرگ را عزل نماید

با سلام
بسته به نظر قاضی با سنجش شرایط امکان عزل و تعیین قیم جدید وجود دارد.