ما به طور قانونی چه طور میتوانیم اقدام کنیم که زمین رو بخریم یا تقسیم کنیم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۵ #45635612

سلام وقت بخیر
پدر و مادر من فوت شدن
۲ دانگ زمین به طور مساوی باید بین ما ۴ فرزند تقسیم بشود
برادر من بعد از پدرم فوت کرده و فرزندان و او ارث میبرند
اما انها بر خلاف قانون سهم بیشتری می‌خواهند
و اصلا حاضر نیستن که شناسنامه هاشون رو تحویل بدن برای تقسیم زمین

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر یک از ورثه پدر و مادر شما فقط طبق قانون می توانند ارث خود را مطالبه کنند و مازاد بر آن استحقاقی ندارند مگر اینکه بین وراث به نحو دیگری توافق شود
در فرض سوال نیاز به شناسنامه آنها نیست و شما چنانچه گواهی انحصار وراثت داشته باشید می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دعوای تقسیم‌ترکه اقامه کنید تا به دادگاه عمومی حقوقی ارسال و رسیدگی شود
که البته معمولا رسیدگی به آن زمان بر است.

سلام نیازی به شناسنامه آنها ندارید
ابندا درخواست حصر وراثت از شورا نمایید که انها خود ار اداره ثبت احوال استعلام می گیرند
سپس میتوانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید یا فروش مال مشاعی
در ضمن دادگاه به ورثه برادر کاری ندارد ملک بین ورثه پدر شما تقسیم می شود یعنی به تساوی

با سلام و ادب
برادر زاده های شما مقدار سهمی را به ارث خواهند برد که سهم قانونی برادرتان بوده.برای تقسیم ماترک از طریق ارائه دادخواست به خدمات قضایی اقدام نمایید.

سلام
وراث برادر شما به همان میزان قانونی مستحق دریافت سهم الارث خود خواهند بود. اقدام به انحصار وراثت نمایید سپس دادگاه اقدام به تقسیم می نماید

چنانچه ورثه توافقی در تقسیم دو دانگ ملک مشاعی ندارند شما با تقدیم دادخواست بخواسته فروش ملک مشاع غیر قابل افراز دستور فروش بگیرید ومتعاقب آن تقاضای مزایده ملک و بنمایید تا پس از برگزاری مزایده وجوه حاصل از فروش بین ورثه تقسیم شود.

سلام، فرزندان برادر شما تنها معادل سهم برادر شما ارث می برند و امکان درخواست سهم بیشتری برای انها وجود ندارد،
در صورتی که تراضی به تقسیم نشود، تقسیم اجباری توسط دادگاه صورت می گیرد، بنابراین در یک دادخواست تمامی وراث علیه وراثی که به تقسم تراضی نمی کنند تحت عنوان تقسم ماترک از طریق دفتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایند.

با سلام
تقسیم مال مشاعی ویا فروش مال مشاعی را باید از دادگاه درخواست کنید