با شکایت کردن از سایت شرط بندی به جایی میرسم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۲ #43355780

با سلام
من در سایت شرط بندی-------------- باختم صاحب سایت خارج از کشوره تمام زندگیم رو باختم زندگیم به خاک سیاه نشسته تو رو خدا راهنماییم کنید ‌ میخام شکایت کنم پولم برمیگرده؟ باید به کجا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز این جرم مرتکب شده قماربازی درقانون ما نامشروع است و رسیدگی نخواهد شد و همچنین طبق فرمایش شما در خارج ازکشور هستند که اگر هم پیگیری کنید بنظرم موفقیتی نصیب شما نخواهد شد

با توجه به اینکه اقدام شما مصداق نا مشروع بودن دارد لذا شکایت شما قابلیت استماع ندارد مضافا اینکه سایت مزبور در خارج از کشور بوده و بر فرض امکان شکایت نمی توانید به نتیجه برسید

با سلام..
با در نظر گرفتن اینکه طبق قانون شکایت در خصوص امر نامشروع (قماربازی) مسموع نبوده، لیکن می توانید دادخواست حقوقی مطرح نمائید. ولی از آنجائیکه سایت، یک سایت خارجی بوده، فلذا بنظر نمی رسد حتی بفرض طرح و اثبات دعوی هم، بتوانید به نتیجه خاصی در اینخصوص برسید..
موفق باشید..

چون صاحب سایت در ایران نیست پس مطمئنا سایت یک سایت خارجی و شکایت از آن به جایی نخواهد رسید

با سلام
با نهایت تاسف شکایت در خصوص امر نامشروع مسموع نیست لیکن میتوان بعنوان قرض دادخواست حقوقی تقدیم نمود و با توجه به اینکه طرف ایرانی نیست، اخذ نتیجه دشوار و یا ناممکن خواهد بود

با درود
می‌توان اقدام حقوقی کرد، ولو طرف مقابل صاحب سایت کشور خارج باشد اما این مقوله پروسه ای زمان بر است.

سلام
به دلیل آنکه سایت های شرط بندی معمولادر کشورهای خارجی فعالیت دارند نمیتوان پیگیری کرد با این وجود میتوانید به دادسرای جرایم بین الملل در خیابان فاطمی مراجعه نمایید.