با عرض سلام و احترام

پرسیده شده
۴۶ پاسخ ۷۲۴ #42058847

سوالی داشتم
چرا بعد از مشخص شدن مبلغ خسارت توسط کارشناس دادگستری ،اعضای شورای حل اختلاف سعی در کم کردن کردن مبلغ دارند؟
من یکسال است از پیمانکار ساختمان شکایت کردم بعد از یکسال که همه چیز روشن شده ، حالا این اعضای شورای حل اختلاف هستند که قصد سنگ اندازی در موضوع را دارند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شورای حل اختلاف قصد ایجاد سازش دارند و شما میتوانید سازش نکنید .در صورت عدم سازش ، طبق قانون رای صادر میشود .

درود سلام شورا در جهت صلح و سازش ممکن‌ نظر خود را اعلام مینماید

با سلام
این مورد از طرف اعضای شورا کاملا طبیعی است و در جهت صلح و سازش طرفین میباشد .
درنهایت در صورت عدم سازش قاضی شورا با توجه به مدارک و محتویات پرونده انشاء رای مینماید .

سلام شورا در جهت صلح و سازش ممکن‌ نظر خود را اعلام مینماید در نهایت برحسب نظر کارشناس و مدارک قاضی شورا انشا رای مینماید

مبنای شورای حل اختلاف سعی در برقراری سازش می باشد هرچند که نظر کارشناس الزام آور نیست ولی توجه داشته باشید که رای توسط قاضی صادر میشود نه اعضای شورا و البته رای قاضی هم باید مستند و مستدل باشد

با درود
شورا برخلاف نظر کارشناس نمیتواند میزان خسارت را کاهش دهد مگر با رضایت شما.

با سلام میتونید قبول نکنید